bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun hocam. xxx.xxx-x.xxx.xxx tl arasına gider bence
Merhabalar hocam güzel yorumlarınız için teşekkür ederim

xsedat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
xxx.xxx ₺ 🧿

Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ucuza verme, kimsede elinden alamaz sen vermedikçe (illegal kullanmadığın sürece)
Merhabalar hocam güzel yorumlarınız için teşekkür ederim dediğiniz gibi evet beta kullanıcı almadan tescil ettim ve yasal şekilde ilerletiyorum wp ekibiyle de süreci devam ettiriyorum şuan herşey yolunda

datahunter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlan veya satışa sunmadan nasıl sende olduğunu bilirler örnek veriyorum rasgele kullanıcı isminden bulabilirler mi teklif vermek için yazanlar nasıl bulucaklar anca ilan mı atmak zorundasın
Merhabalar hocam güzel yorumlarınız için teşekkür ederim hocam bu şekilde kalacak ulaşmak isteyen ulaşır zaten zamanla üstüne proje kuracagım

Pixxu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wp de nasıl alıyoruz kullanıcı adı
Merhabalar hocam güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, hocam meta verified olup bekliceksin

s.mustafa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi değil, sabırla beklettiğinde para eder
Merhabalar hocam güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, aynen öyle hocam

sadecemfk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana sorarsan bi anlam ifade etmez olan kişide ; sebebi borsa hakkında danışman değilsen yada sürekli birisi abi şu kağıt ne olur alalım mı ws diye soruları cevaplayacaksan reklam bile verilebilir 😂 Ha şey olursun mesela kurtarıcı yada çekici bireysel iştir portföydür yani senin elinde olması o zaman şey yaparsın ;

Kartvizite bile bastır wa.me/tamir yada wa.me/kurtarici diye

SosyalMedyac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Whatsapp kullanıcı adı nasıl alınıyor?
Merhabalar hocam güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, hocam meta verified olup bekliceksin