Dostlar kolay gelsin atmproxies adlı web sitem mevcuttu ancak bakıma aldım sebebi ise yurt dışı sanal poslarından dönüş olmadı bu yüzden kripto ile ödeme almak hem bana hem de müşteriye güven vereceğini düşünmedim. Proxy havuzum halen çok geniş ve kapsamlı ancak tereddütteyim neredeyse, maalesef ki her yıl faturalandırma olacağı için maddi olarak çok yıpranacağımı düşünüyorum bu yüzden boşa açık tutup faturalandırmaya dahil olmasını da istemiyorum ama bir yandanda cayma bedeli ödemek ve bu projemin eriyip gitmesini istemiyorum çok fazla yatırım yaptığım için.

Bana önerileriniz nelerdir?

-Pos için yurtdışı kolayca onay veren ve kredi kartı dolandırıcılığını kolayca engelleyen sanal pos firmaları nelerdir bana önerebileceğiniz ?
-Müşteriyi proxy hizmeti veren çok fazla firma olduğu için benim kazanmam çok mu zor olur ?
-Wordpress tema tabanlı proxy satış sitemize çevirmeyi planlıyoruz sizce yanlış bir karar mı olur?
-Tekrardan açıp rekabetçi firmalara karşı düşük ve kaliteli fiyat mı sunmalıyım yoksa iptal edip sadece hosting satışlarıma devam mı etmemi önerirsiniz.

Eklemek istediğiniz herşeyi zevkle dinlerim hepinize teşekkür ederim hayırlı ramazanlar, saygılar.