Merhabalar;
Ubuntu 18.04 gibi spesifik işletim sistemi ihtiyaçlarınız için tam otomatik panel desteği sunduğumuz, bütçe dostu ve performans odaklı
Basic+ paketimizi öneriyorum.
Bursa Pendc lokasyonlu altyapımızda yer alan bu paket, tek tıkla işletim sistemi kurulumu yapmanıza olanak tanır:
Basic+ 2 vcore (2699v4 - Limitsiz MHz) 6GB DDR4 Ram 60GB nvme ssd (Mirror Altyapı - Kingston KC3000) 275,00 TRY Aylık Neden Basic+ Paketini Tercih Etmelisiniz?- Tam Otomatik Panel: Müşteri panelimiz üzerinden sunucunuza dilediğiniz an format atabilir, Ubuntu 18.04 kurulumunu saniyeler içinde otomatik olarak tamamlayabilirsiniz.
- Limitsiz MHz Avantajı: Giriş seviyesi paketlerimizde dahi işlemci çekirdeklerini kısıtlamıyoruz. Bu sayede projeleriniz takılmadan, tam performansla çalışır.
- Mirror NVMe SSD: Verileriniz Kingston KC3000 serisi çift disk (Mirror) yapımızda anlık yedekli tutulur. Hem yüksek hız elde edersiniz hem de disk arızalarına karşı güvende olursunuz.
- Gelişmiş Koruma: 100 Gbit TR / 4 TB Yurt Dışı anti-DDoS koruması ve OPNsense Intrusion Detection (IDS) desteği ile sunucunuz saldırılara karşı izoledir.
- Ücretsiz 4 Günlük Yedekleme: Veri güvenliğiniz için geriye dönük günlük yedekleme hizmetimiz ücretsizdir.
Güncel Kampanyalarımız:- İlk Ay %70 İndirim: Sistemimizi ve panelimizi test etmeniz için YUZDE70 indirim kodunu kullanabilirsiniz.
- Yıllık Avantaj: Normal yıllık alımlarda 12 ay al 10 ay öde seçeneğimiz mevcuttur.
WhatsApp Hattımız:https://wa.me/905417616077 Web Sitemiz:https://barbarostech.com R10 Konu Linkimiz:https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu...tem-pendc.html