Herkese selamlar iyi forumlar, Türknet'den zaten internet hızı konusunda şikayetciydim onlar da bahane olarak depremi gösteriyorlardı ama kötünün iyisi budur diye Türknet'te kalmaya devam ettim. Geçtiğimiz hafta bir ev taşıma işlemimiz oldu. 13 Şubat Cuma günü nakil işlemi için talep oluşturdum, 16 Şubat Pazartesi günü saha ekiplerinden birisi beni aradı ve ''Sizin Müteahhid girerken A Bloğu B, B Bloğu A olarak girmiş. Sen A blokda oturuyosan B blok seçmen lazımdı merkezi ara bu evi taşımaktan vazgeçtim vs. diyerek nakil işlemini iptal et 1 saat sonra yeni nakil işlemi başlat'' dedi. Yapacak bir şey yok diyerek iptal işlemi başlattım. Aradılar iptal işleminiz başlatıldı dediler 1 gün sonra iptal oldu (bu işleri tam bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum ama bir iptal işleminin 1 gün sürmesi bana aşırı saçma geldi). Dün iptal oldu ve tekrardan yeni nakil işlemi başlattım bugün o saha yetkilisi abi tekrar aradı. ''Kardeş sen bu sefer b blok girmişsin fakat 6 numaralı binayı seçecektin 16 numaralı binayı seçmişsin'' dedi. Ben bir önceki nakil işlemini de 16 diye açmıştım, doğalgazı elektriği de 16 no diye kayıt ettirdik ama bu adam böyle deyince bende 'abi diğer yerlere böyle kayıt yaptırdık ayrıca dün deseydin ya 16 değil 6 olduğunu sen sadece A bloksan B blok olarak gir dedin başka bir şeye dokunma dedin' dedim. O da bu sefer sesini yükseltti ''ben neyi iptal ettiğimi bilmiyor muyum dün 6 numaraya açtın bugün 16 numaraya açmışsın yanlış yaptın'' diyerek telefonda sesini bir hayli yükseltti sineye çektim tamam abi deyip kapattım telefonu. Türknet uygulamasından tekrardan kayıt oluşturdum nakil işleminde adres değişikliği istiyorum diye (Bu arada Türknet'i arayınca karşınıza müşteri temsilcisi çıkmıyor mobil uygulamadan görüşme talep etmeniz gerekiyor onlar ne zaman müsait olurlarsa sizi arıyorlar) adres değişikliği olayı yokmuş nakli tekrardan iptal ettiler yeni nakil açacaklarmış. 3-4 saat sonra aradılar beni nakli iptal ettik, nakil iptali onaylansın yeni nakil açacağız dediler öğlen görüşmüştük hâlâ iptal olmadı yarına kaldı. Yani şu devirde böyle basit olaylarla uğraşmak adamı çıldırtıyor.
1-) Neden Müteahhidin sorununu ben çekiyorum, bu apaçık bir hata düzeltsinler niye düğmeyi baştan yanlış ilikliyoruz?
2-) Bir iptal işlemi neden 1 gün süre alıyor?
3-) Saha yetkilisi neden bana kızıyor?

Bu şekilde içimi buraya dökmek istedim kusura bakmayın umarım anlaşılır yazabilmişimdir
Ek olarak neden Türknet'i bırakmıyorsun derseniz olduğum yer Osmaniye'nin küçük bir ilçesi bütün hizmetler berbat. Vodafone bunlardan beter Türk Telekom deseniz dünya para e bu internette lazım mecburen Türknet'te kalıyorum.