Selam R10
@alastyr; gönderdiği hediyelerin geleli sanırım 4 gün civarı oldu.
4. gündür hayatıma
@alastyr; kupamla kahve içmezsem yatamıyorum

( 2 paket alıyor tekte gün boyu enerjii )
Geldiği günden beri nasıl oluyorsa elektrik gel-git yapıyordu sık sık ( sanırım kullanmamız için strateji ) 4 gün şarj sorunu çekmedim ( çekemedim )
PowerBank entegre edilmiş telefon tutucuyu kullanıyorum 2 gündür ( yanımda telefon boş duruyordu ekranda saat yazan pamadora tekniği uygulamasını indirdim o açık )
Teşekkürler
@alastyr;
Not: 4 gün demişim 1 hafta da olmuş olabilir.
Selamlar,
Kupamızın bu kadar hızlı hayat rutininizin parçası haline gelmesi bizi ayrıca mutlu etti. Kahve performansına ekstra katkı sağlıyorsa bunu Ar-Geye bildirelim, yeni ürün açıklamasına enerji destekli ibaresi ekleyelim.
Elektrik kesintilerinin zamanlamasıyla hiçbir ilgimiz yok ama powerbankli telefon tutucunun tam ihtiyacınız olan anda devreye girmesi güzel bir tesadüf olmuş diyelim. Stratejik planlama ekibimiz bu iddiaları şimdilik reddediyor.
Güzel ve samimi paylaşımınız için teşekkür ederiz. Keyifle, bol enerjili günlerde kullanmanız dileğiyle.
Biz yıllardır alaystr kullanıyoruz birşey görmedik daha. Arkadaş haklı belki de.
Yılların hatrı var, onu görmezden gelmemiz mümkün değil. Zaman zaman küçük sürprizler yapıyoruz ama gözümüzden kaçmış olabilirsiniz. Bu durumu telafi etmek isteriz. Hediye gönderimi için tarafınıza özel mesaj ile ulaşıp gerekli bilgileri talep edeceğiz.
Uzun süredir devam eden güveniniz için ayrıca teşekkür ederiz, iyi ki yol arkadaşımızsınız.
@alastyr; sizinle çalışmıyorum ama inşallah bir gün çalışırız. Home ofis ev hediyemi ozaman isterim sizden 🎁 böyle güzel yorumları gördükçe sizin adınıza ben seviniyorum
Güzel temennileriniz ve samimi mesajınız için çok teşekkür ederiz. Henüz birlikte çalışmıyor olsak da bu pozitif enerjiniz bizim için çok kıymetli. Kısmet olur da bir gün yolumuz kesişirse, home ofis hediyesi konusunu da not defterimizin kenarına yazmış olalım. Sizin gibi iyi dileklerini paylaşan insanlar oldukça biz de daha motive çalışıyoruz. Umarım bir gün birlikte güzel projelere imza atarız.
@alastyr; Kullanıyorum, hizmetleri gayet stabil ve performansı yüksek. Uzun zaman sonra Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir firma. Şahsi görüşümdür. Tavsiye ederim
Değerli yorumunuz ve güveniniz için teşekkür ederiz.
Hizmetleri gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim demeniz bizim için gerçekten büyük bir referans. Stabilite ve performans tarafında beklentilerinizi karşılayabiliyor olmak en önemli önceliğimiz.
Şahsi görüşünüzü bu şekilde açıkça paylaşmanız ayrıca kıymetli. Desteğiniz için teşekkür eder, aynı kalite ve istikrarla yanınızda olmaya devam edeceğimizi bilmenizi isteriz.