UzaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir ürünü üretmek belki zordur ama eğer pazarlamasını doğru şekilde doğru yerlerde yapamazsanız ki o daha zordur....

Hostinger gibi yapmışsınız sanıyorum?

Cpanele benzeyen tam veya pleske benzeyen tema ile bazı sorduğunuz sorunları çizebilirsiniz.

Konunuzu 10 yıllık dan tavsiyeniz üzerine baktım ve yazıyorum o ekipte vasıfsız bile olsa yer almak isterdim. Yani ücretsiz çalışan. Çaycı bile olabilir

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Hostinger gibi bir kopya mantığı yok aslında. Bizim tarafta odak daha çok altyapı ve izolasyon mimarisi (ICA) tarafında. Arayüz kısmında ise cPanel veya Plesk kullananların yabancılık çekmemesi için bazı presetler ve benzer akışlar ekledik, alışma süreci daha kolay olsun diye.

Şu an resimler dev ortamından ama sistem fiilen bitti diyebilirim, 30-40 sunucuda kurup özellikle güncelleme dagitimi ve rollback senaryolarını test ediyoruz. Ürünleştirme tarafı dediğiniz gibi en zor kısım ve burada gerçekten desteğe ihtiyacımız oluyor.

Eğer siz de destek olmak isterseniz, özellikle bu test ve ürünleştirme sürecinde birlikte ilerleyebiliriz. Destek forumumuz var, ekipte aktif olan arkadaşlara kalıcı bir title veriyoruz. Siz de ilk destekleyenlerden olursunuz.

Müsait bir zamanda tanışıp fikir alışverişi yapalım, ben PM atacağım ilk fırsatta..

Sadece renk olarak benzetmeye çalıştık; mimari olarak plesk/cpanel projelerinden tamamen farklı; amacımız panelden daha çok alt yapı yönetimi.

Default preset

Cpanel Preset

Plesk Preset

Tüm Presetler Sağda

Hosting user tarafı

Mobil Preset Yok Fakat @MeSriTug; emekleri için teşekkür ediyorum gerçekten muhteşem bir şey çıkarttı ortaya.
Gerçekten bu kadar kaliteli bir uygulama beklemiyorduk; biz sadece external api tarafını açtık, geri kalan her şeyi kendisi yaptı aklıma gelmişken yazmak istedim.