Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ahlaksızlığın artmasından ve düşünmeyen bir toplumdan endişe duyuyoruz elbet
Ahlaksızlık çok subjektif bir durum.
Örneğin size göre GTA oyunları ahlaksız olabilir ama bu yasaklanmalı mı demek?
Benzer şekilde farklı cinsel yönelimlere sahip bireylerin çoğu sonradan kazanmıyor durumlarını ve toplumdan dışlanıyor, bundan dolayı diğer ülkelerde pozitif ayrımcılık yapılıyordu. Nasıl siyahilere,müslümanlara ve yahudilerede pozitif ayrımcılık yaptıkları gibi, Microsoft örneğin türbanlı yazılımcı çalıştırıyor. İşe alımda müslümanlara ve siyahilere öncelik tanıyor.

Ben bunu bir ahlaksızlık değil farklı bir ifade şekli olarak görüyorum, toplumdan dışlanmamak istemekle de haklılar. Müslümanlar ve Yahudiler başka ülkelerde toplumdan dışlandığında nasıl toplanma hakları varsa, ülkemizde de dışlanmış grupların toplanma hakkı olmalıdır.

Sapkınlık her ne kadar subjektif olsa da somut suçlar vardır, epstein olayı gibi, Türkiye'de dönen rüşvet ve torpil düzeni gibi. LGBT nefreti bunun yanında çok hafif kalıyor. Sokaktaki birinin cinsel hayatı sizi ilgilendirmez ama şirket içi rüşvet olayları ile devlet içi rüşvet olayları size zarar olarak dokunur, ses çıkarılacaksa önce başka alanda düzeltelim demek isterdim ama hükümet öyle rastgele takılıyor ki her şeyi yasaklama peşinde.