Murat72 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maskouc ile Kondu , Allah'a emanetler ne whatsap ne konuları ne mesajlar hiçbirine donmuyorlar konuları sürekli güncel olduğu halde. Enesakt döndü yükleme yapmıyorum dedi şuan. Berkaykatmer denedik 1 gün boyunca olmadı iptal ettik.

Pubg kategorisinin bence komple silinmesi lazım. Tüm dalavere burada dönüyor. Hayır adam 1 hafta sonra paranı atıyor birşeyde diyemiyorsun beklediğinle kalıyorsun. Geçen 2-3 gün bekletti botshopping mi her kimse en sondada olmadı deyip utanmadan Gülme emojisi atıyor. Kategori silinse de bu oyunlardan kurtulsak bence
Sana yükleme garantisi verdim mi hocam bana para atmadın birşey atmadın diğer insanlar para atıyor onların sırasını yiyemem ben sen bana WhatsApp'dan neler yazıyorsun bende sana o şekil dönüyorum milletin adını suçlama burada sana yükleriz diye garanti vermiyorlar isim veripte kimseyi suçlama herkes emeğinin karşılığını alıyor burada söylediklerinin hepsiyle ticaretim var gayet güvenli anlık mesajlara bakan insanlar sen insanlara nasıl karşılık verdiğine bak