Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba iyi akşamlar, forumda sözde bilgi paylaşımı yapılması gereken kategorilerde sürekli bir yapay zeka içerikleri dönüyor.

Prompt sabit "XYZ konusu için forumda paylaşmaya uygun bilgilendirici bir içerik hazırla"
Copy-paste, birbirinden kalitesiz onlarca konu oluşuyor.

Birde bunun yorum versiyonu var. Bir soru soruyorsunuz, ChatGPT uzmanlarından yine copy-paste bir yorum geliyor.

Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz bilmiyorum fakat ben gerçekten rahatsız oluyorum.

Düşüncelerinizi beklemekteyim. İyi forumlar.
Tembellik desen var, bilgisi olmadığı halde yine yapay zekâyı kullanıp bilgim var dercesine konu açma desen yine var, yani var da var..

R10.net rozetleri dahilinde bu tarz olayların olabileceğini düşünüyordum ve oluyor da zaten, ancak şahsen CS:2 skinleri gibi, bu tarz olaylara dahil olmak için bu denli çaba bence gereksiz efor, ha!! Öne mi çıkmak istiyorsun? Bir şekil de popülere çıkmak ve göze görünmek, beleş reklam mı istiyorsun? Bunun başkaca bir den fazla yolu var aslında, ancak akıllarını kullanmak yerine yine o aklı bir yapay zekâ dan alacak kadar da düşen şahsiyetler den maalesef bir beklenti içerisinde olmak yanlış tabii ki..