caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş niye banlandı bilmiyorum üslubu da güzel gibi oysa ama bence haklı, günümüzde yazılım ve benzeri web kültürü üzerine forumlar hep paraya döndü maalesef, şurda başım ağrıyor nasıl geçer desem parayla geçirmek isteyenler olacaktır, diğer sektörlerde böyle değil mesela niche işte sallıyorum araba tavsiye forumlarında veya işte kuş bakımı forumlarında vs. böyle değil ama web üzerine, geliştirme yazılım üzerine olan yerlerde durum böyle maalesef. Hoş değil açıkcası, ben 15 yıldır forumlarda zaman geçiren biriyim ve ben çocukken çocukların olduğu hile forumlarında takılırdım orda bile yardımlaşma daha fazlaydı. R10 la ilgili bi durum değil bu genel bir sorun, eskisi gibi değiliz maalesef ve bu can yakıcı. R10 bi insan değil, insanlar bozuldu.
@Yeniceri;Sana cevabını vereyim Banim daha yeni açıldı 4 yıl sonra forumda aktiflik sürem max 2 ay falan ayrıca ben r10 da xenforo kategorisinde insanlara yardım ettiği mi söylemedim Xenforo forumlarında yardımcı olduğumu belirttim eskiden. Ön yargı bitirir insanı yapmayın birde haklıymış gibi konuyu anlamadan okumadan "mesajınız yok cümlesinden" sonra dinlendiriyorum diyip uzaklaştırıyorsunuz beni yazık cidden. Burada benim kimsenin düşüncesine saygı duymadığı mı söylemişsin keşke diğer insanların da benim düşünceme olan saygısını da analiz etseydin tek tek gereken dinlendirilmeyi onlarda alsaydı profilinizde ki tartıya yaptığınız yakışmadı. Umarım mantık çerçevesinde bakıp benim de duygu ve düşünceme göre bir bakış açısı sergileyip bu söylediğimden sonra da beni banlamazsin. İyi forumlar Adalet bey