Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En son hatırladığım kadarıyla 15 temmuzdan sonra yönetim kadrosu tutuklandıydı ve site erişime kapanmıştı. Yöneticileri ise ay yıldız timi suçluyordu. Tam bilgiye sahip değilim ama öyle okudum
15 Temmuzdan sonra herhangi bir yöneticisi tutuklanmadı. CW'nin bulunduğu yer her zaman belliydi.

phpc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cw köktendinci bir topluluktu. Muhtemelen malum operasyonlarda ayıklanmışlardır. Çok değerli içerikleri olduğunu hatırlamıyorum.
Malum operasyonların CW'ye zerre bir zararı dokunamadı. Çünkü malum yapının her zaman karşısında idi. Bunun en büyük örneği de, darbeden 1 ay sonra yapılan çalışmayla da açıkça ortaya koymuştur.

borsa16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
müb@rek üniversitede öğretim görevlisi idi diyarbakırda. Yapay zeka konusunda çok bilgili idi 2010 2011 yıllarında
Mub@rek hiç öğretim görevlisi olmadı. Hiçte Diyarbakır'da yaşamadı. Başkası ile karıştırıyor olabilirsiniz.

cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açık olsaydı tam 20 yıllık üyesi olacaktım. ☺️

Hep şunu merak ediyorum o yıllarda teknoseyfo diye bir tane çocuk vardı. Haftada bir tane yazılım yapıyordu yapıyordu. O çocuğa ne oldu merak ediyorum.
Ankara'da siber güvenlik firması var.

phpkoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cağa ayak uyduramadılar kullanıcıları kalmadı değirmenin suyu kesildi gittiler misyon falan hikaye misal tht falan niye duruyor ne misyonları ne bir şeyleri var sadece para
CW bazı yenilikler konusunda çağa ayak uyduramamış olabilir ancak hiç bir zaman o değirmenin suyu para olmadığı için bir kesinti de olmadı. CW için cebimizden çok para harcamışızdır ...

YIllar önce kapanan bir platformun, sadece bir indexinin yer aldığı son 24 saatlik CloudFlare istatistiğini söylemek isterim.

Unique Visitors: 1.83 K
Total Requests: 16.5 K