Bir kaç ipucu vereceğim rehber dediğime bakmayın

* hızlıca token tüketen arkadaşlar, naçizane tavsiyem çalışma şeklinizi de claude ile görüşün sorun ve ilerletin.
* Genelde yakınılan hızlı token tüketimi sıkıntısını çekmemek için 100 usd lik pakete geçilebilir tabi, bir çok kişi için bu gerekli, ama dönem dönem kullanıyorsanız 20 dolarlık paket yeterlidir, sadece 1 proje için gaza gelip 100 usd vermeyin.
* Bir işi verimli yapmak ve fuzuli token tüketmemek için uygun prompt kullanımı çok önemli.
* bir projede çalışırken claude un yeteneklerini anlamadan tüm dosyaları girdi olarak vermek gereksiz token tüketir. bir kaç kelime ile iletilebilecek bir sorun için görsel verip yorumlamasını istemen gereksiz token tüketilmesine neden olur.
* stillerde NORMAL seçili gelir, bunu Concise ya da laser yapmazsanız sizi oyalar aptal aptal bilgi ve yollara saptırarak.
* claude.ai içindeki projeleri deneyin. orada proje memory otomatik oluşturulabilir ve düzenlenebilir; instructions ise sizin tarafınızdan oluşturulmalıdır. bunların iyi oluşturulması proje ile ilgili iterasyonlarınızı kolaylaştırır.
* iş yaparken gelen dosyaların ana klasörünüzden mi düzeltileceği yoksa dosyaların versiyon numarası ya da ana klasöre atılacak zip ile mi ilerlemesi gerektiği ile ilgili iyi bir tarif vermelisiniz yoksa bir metodoloji olmadan çok eziyet çekersiniz.
Yazacak çok şey var ama temel olarak bunlara uygun ilerlemeniz özellikle başlangıç seviyesindeki kişiler için çok hızlı bir ilerleme olur. sonra zaten yapay zeka ile konuşarak ve sorup öğrenerek kendi yolunuzu çizmelisiniz. Zaten yazılım işinde olanlar için işler bir açıdan daha kolay çünkü ne diyeceklerini biliyorlar, ama bir açından da zor çünkü çok fazla biliyorlar ve bu yüzden yapay zekanın zaten çok kolay yapacağı şeyleri kontrol etmek için kendilerini çok yoruyorlar, ortaya iyi iş çıkıyor ama 1 2 saat yerine 1 haftada çıkıyor. tabi çıkan iş daha iyi olacağı için çok avantajlı yazılımcılar. Bir girişimde bulunmak yerine yapay zekanın işlerini ellerinden alamayacağını ispatlamaya odaklanmış olmasalar çok büyük işler başarıbilirler, ki bunu yapanlar da var.
Özel mesaj ile bu konuyla ilgili bilgi vermiyorum, danışmanlık vermiyorum ve ebook vs satmıyorum.
Umarım faydalanılır, herkese Vibe'larında başarılar ve mutluluklar diliyorum.