Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyzico en başından bu yana çoğu sektöre izin vermiyordu zaten doğru olanda buydu..

Haklısınız. Önceden kabul edip çalıştıkları firmaları risk var diyerek aniden kapatmaları yanlış. Süre tanımaları gerekirdi. illegal bir durum varsa kapatır delil gönderirsin bunu herkes anlar zaten yapan kişide o riskleri bilerek yapıyordur. Kötü niyetli kişiler yüzünden ekmeğini kazanmaya çalışan iyi insanlarda zarar görüyor beni üzen tarafı bu..

Mağaza blokesi koyulmasına kızmıyorum, evet frauda düşen bir işlem var. Gerekli bir bilgi belge talebi var, bu süreçte ödemenin provizyonda kalıp gerekli istihbaratın sağlanması taraftarıyım. Ancak aşağıda eklediğim belgeye rağmen gene aşağıdaki tavırlar sergileniyorsa kusura bakmasın kimse ama savunulacak bir tarafları yok. Sadece destek üzerinden değil müşteri hizmetlerini de her gün arıyorum. Alış faturası istemek için arayıp konuşuyorlar ancak bilgi vermek için aramıyorlar. Kaldı ki resmi bir kurum değiller alış/satış faturası talep etmeleri de abes kaçıyor.