UCDigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@alastyr; firmasına yaptığım güvenlik raporlaması sonrası bugün tarafıma bir teşekkür hediyesi ulaştı.Nazik jestleri, profesyonel yaklaşımları ve güvenliğe verdikleri önem için kendilerine teşekkür ediyorum

Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Yapmış olduğunuz raporlama bizim için oldukça değerli, altyapımızı daha güçlü hale getirmemize katkı sağladığınız için ayrıca memnun olduk. Küçük bir teşekkür hediyesiyle de olsa emeğinize karşılık vermek istedik. Profesyonel yaklaşımınız ve yapıcı katkınız için tekrar teşekkür ederiz. Güvenliği öncelik olarak görmeye ve bu konudaki iş birliklerini önemsemeye devam edeceğiz.

ProSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ahh Alastyr keşke çekiliş gibi yapsan bizde istiyoruz hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullan
Zaman zaman topluluk için farklı sürprizler ve küçük etkinlikler planlıyoruz, belki ileride çekiliş konsepti de neden olmasın. İlginiz ve güzel enerjiniz için teşekkür ederiz.

Nextena adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bugün @alastyr; 'li oldum. 1 yıllık hizmet satın alımı gerçekleştirdim. Umarım uzun yıllar beraber çalışırız
Aramıza hoş geldiniz. Güveninizi boşa çıkarmamak için performans, güvenlik ve destek tarafında elimizden gelenin en iyisini sunmaya devam edeceğiz.
Umarız bu sadece başlangıç olur ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde birlikte çalışırız.

İbrahimH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Canlar ya can.
Müşteri olmayan memnuniyeti bile var.
Müşterimiz olsun ya da olmasın, güzel bir iz bırakabiliyorsak bizim için en büyük kazanç bu. Güzel enerjiniz ve samimi sözleriniz için teşekkür ederiz.

Serhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Candır 🫶🏼
Bu güzel tek kelime bile yeter bize. Desteğiniz için teşekkür ederiz, her zaman buradayız.