Merhaba hocam.

Şimdi 2023 yılında ben hepsi burada limitimi bozdurmustum bir forumda görüp xx diye birinde sonra bozdurdum paramı aldım. Sonra öyle uzaktan öyle çok tanımadığım bir abi oda memur dedi banada nakit lazım bende bozduracagim dedi bende bunla xx kişi denen çocukla iletişime geçtim dedim bir abi daha bozduracak dedi sen güveniyorsan yapalım dedi sonra 30 Ekim 2023 siparişi verdi telefon bana attı parayida aynı gün bende adama hemen atmadım ürün gelmesini bekledim para bende olduğu için iptal olur dolandirildim falan diye taksitli olduğu için telefon 6500 TL fiyatla alındı xx kisi 3700 attı bana sonra adama yazdım ürün geldi paraninaldim atacam diye adam bi kaç gün cevap vermedi adama 4 bin TL olarak 20 Kasım 2023 de en son açıklama yada borç ödendi hesap sıfır diye açıklama yazıp para atmışım adamda geçen gün ifadeye çağırdılar. Xx kisi gitti ürünü alan kişi ifade vermeye adam işlemi ben yapmadım parada almadım diye şikayet etmiş yunusta sikayetinde ben ertugrulu tanimiyorim Yakup u tanıyorum parayı ona attim onlada dün gorustim dekontunu attı bana diye benim dekontla kendi dekintunu sunmuş bende mesajları saklamisim watsapta mesajda 2023 parayı attım demişim geldimi demişim.oda geldi teşekkür ederim yazmış takipsizlik cikarmi farklı bir durum olurmu hocam teşekkürler şimdiden