Bu forumda 15 yılı aşkındır üyeyim. 15 Yıllık süre içerisinde bu forumda sayısını unuttuğum kişiden SEO hizmeti almışımdır. İstisnasız hepside boş çalışmalardı. Hem param boşa gitti hem zamanım yani. En sonunda SEO hizmeti almayı bırakıp kendi SEO çalışmalarımı kendim yapmaya başladım. Ve fakat SEO çalışmaları hem çok yoğun emek istiyor hemde aşırı inceleme gerektiriyor. Malum hepimizinde işi var. Bu süreçte iş yoğunluğumdan dolayı son birkere daha şansımı deneyeyim dedim ve forumda @Rothstein;kardeşimin şu konusunu gördüm https://www.r10.net/seo-danismanligi...-129504-a.html

Açık konuşayım ilk başta yine boşa para vereceğim diye düşünüp hizmet aldım. Hizmeti alalı bir ayı geçti. Ve ben hizmet sonucundan çok ama çok memnunum. Raporu aldığımda SEO işlerinden az çok anlayan biri olarak çalışmanın ne denli kapsamlı olduğunu gördüm. Şuan sitemde henüz 1 aylık çalışma olmasına rağmen %20 lik bi ziyaretci artışı oldu. Bu büyüme oranı ilerleyen günlerde artacaktır.

Bu tip işini hakkıyla yapan kişilere hem benim hem r10 ahalisinin ihtiyacı var. Ve böyle insanlar teşekkürü fazlasıyla hak ediyor. Saygılar sevgiler.