Yasak koymadan nası yaptırım uygulayacak ülkede temsilcisi bile olmayan şirkete verilerini nasıl alacak? bi iphone şifresini bile kıramıyorsun
Ya yazmayım yazmayım diyorum da gördükçe yazasım geliyor.
Konuyu İslam'a Allah'a Din'e veya Siyasal İslamcılığa bağlayan kim varsa zaten sorunu Laiklikten buluyor. Özgür olmamız aslında sakıncalı bir durum ki herşeyi yasaklamamız lazım.
Önceki mesajda haksız ban yazmışsın. Bir kere bunun ülke'de temsilci bulmasıyla ne alakası var ? Çoğu oyun geliştiricileri oyunların tutmasını istiyorsa oyuncu kitlelerden gelen geri bildirimlerle çözebileceklerini anladı. Basit örnek Arc Raiders, adamların yaptığı online oyun stabil şekilde oyuncu sayısını koruyor.
Bir diğer konu da yaş sınırlaması. dizilerde sapkınlık var şiddet var. Özentilik var bunlarda sorun yok. Sokakta millet birbirini öldürüp, linç ediyor. Bir yasayla beraber hapishane'lerden insanlar çıkıyor. Hatta izinli(!) hapishane'den çıkıp 3 kişiyi öldüren insanlar var. Fakat sorunumuz oyunlar öyle mi ? Ben mesela Hentai oyun oynayınca veya Korku türünde satanist bir karakter oynadığımda elime bıçak alıp, ailemi gebertip evde ayin mi yapıyorum?
Yasaklayıcı algılardan gına geldi. Discord'u kapattığınız için iş çıkışı arkadaşlarla muhabbet etmek için vpn açmak zorunda kalıyorum. 3-5 aptal çocuğun yaptığı şeyi, engelleyerek çözmeye çalıştıysanız başarılar dilerim. Bunlar da benim gibi vpn kullanıp yine işinin başındalar.
Böyle konuşanların yaşadığı Ego mesela nereden geliyor onu da çözemiyorum. Adam İslam diyor Allah diyor. Sanki haşa Allah ve İslam bu insanların sorumluluğundalar da bunlar İslamı ve Allahı koruyacaklar.