Selamın aleyküm abilerim ablalarım ve kardeşlerim, şimdi sizlere yeni girdiğim bir süreçten bahsedeceğim

. Öncelikle umarım iyisinizdir. Şimdi sizlere girdiğim bir işden bahsedicem ve her ay güncellicem bu konuyu. Normalde firmalara sosyal medya uzmanı olarak çalışıyorum ve artık sıkıldım farkettim ki kimseyi memnun edemiyoruz o kadar izlenme o kadar müşteri getiriyoruz fakat bir türlü işverenleri mutlu edemiyoruz. Bende kendi kendime dedim ki neden kendi hesabımı kurup içerik üretmiyorum o kadar izletiyorum firmalara belki bende iyi bişiler yapabilirim diye düşündüm. Bu yüzden kendime bir hesap açtım ve yapay zeka, içerikleri, bişilerin nasıl yapılacağını, edit trickleri, iphone trickleri gibi birçok ilgilendiğim bir instagram sayfası kurdum. 3,4 ay olmuştur ama 2 aydır böyle çok fazla uğraşıp daha çok içerik çekmeye başlamışımdır. Bu süreç bir günlük gibi tutmayı planlıyorum bakalım 6 ay sonra askere gidicem o zamana kadar bakalım neler olucak sizlere de paylaşmak istedim öylesine cansınız seviliyorsunuz Yavaş'dan daha eğlenceli konseptlere geçip daha çok içerikler üretmeyi planlıyorum askere gitmeden bir hedef belirledim bakalım 10 bin takipçiyi geçebilecek miyim? diye umarım geçerim ya geçemezsek de yaptık denedik olmadı deriz hahhahahah

16.02.2026 He Bu Arada İçerik Fikirleri vs. Verseniz çok güzel olur