Bugün bilgisayarımdan goodbydpi ve warp ı kaldırdıktan sonra bazı sitelere giremiyordum. telefondan sorunsuz giriyordum bilgisayardan giremiyordum İnternette arama yaptım ama sırf ziyaretçi çekmek için yapılan yazılan boş makaleler vardı dns önbellek sil vs ve elden ele dolaşan 2-3 cmd komutu.

Sorunu geminiye anlattım. Bir şeyler yaptı (aşağı yazarım) ve sorunu halletti. O yüzden bir teşekkürü hak etti. Teşekkürler Gemini 3 pro.

ve aynı sorunu yaşayanlar olur diye aşağıya çözüm adımlarını da yazıyorum

## Sorunun Sebebi Nedir?
Bu programlar internet paketlerini manipüle etmek (parçalamak veya şifrelemek) için sisteminize `WinDivert` gibi özel ağ sürücüleri kurar. Programı silseniz bile bazen bu sürücüler arka planda çalışmaya devam eder ve paketleri bozduğu için hassas sunucular bağlantınızı reddeder.
Ayrıca Chrome gibi tarayıcılar eski ayarları hafızasında tutarak (Cache/Socket Pools) bağlantı hatası vermeye devam edebilir.
## Çözüm Adımları
### 1. Adım: Temizlik Dosyası (Network Fix)
Aşağıdaki kodları kopyalayın, bir **Not Defteri** açıp içine yapıştırın. Dosyayı kaydederken adını `fix.bat` yapın (Sonu .txt değil .bat olmalı).
```batch
@echo off
echo GoodbyeDPI ve WARP Kalintilari Temizleniyor...
:: WinDivert Servislerini Durdur ve Sil
sc stop "WinDivert"
sc delete "WinDivert"
sc stop "WinDivert1.4"
sc delete "WinDivert1.4"
:: Cloudflare WARP Servisini Durdur ve Sil
sc stop "warp_service"
sc delete "warp_service"
echo Ag Yigini Sifirlaniyor (Fabrika Ayarlari)...
:: Winsock ve IP Ayarlarini Sifirla
netsh winsock reset
netsh int ip reset
netsh advfirewall reset
:: DNS Onbellegini Temizle
ipconfig /flushdns
echo.
echo Islem tamamlandi!
echo Bilgisayarinizi YENIDEN BASLATMANIZ GEREKMEKTEDIR.
echo Yeniden baslattiktan sonra tarayicinizda sorun devam ederse
echo 'Guvenli DNS' ayarini kapatmayi unutmayin.
pause
```
Oluşturduğunuz bu `fix.bat` dosyasına **Sağ Tıklayıp -> Yönetici Olarak Çalıştır** deyin. İşlem bitince bilgisayarınızı **YENİDEN BAŞLATIN**.
### 2. Adım: Tarayıcı (Chrome/Edge) Ayarı
Bilgisayar açıldıktan sonra hala bazı siteler "bağlantı hatası" veriyorsa tarayıcınızın hafızası temizlenmelidir:
1.  Tarayıcı adres çubuğuna şunu yazın: `chrome://net-internals/#sockets`
2.  Gelen ekranda **"Flush socket pools"** butonuna basın.
3.  Ayarlar -> Gizlilik ve Güvenlik -> Güvenlik kısmından **"Güvenli DNS kullan"** seçeneğini **KAPATIN**.
Geçmiş olsun!