hocam bizim evde annem sesli kuran okuduğunda da aynı şekilde tepki veriyorlar. yukarda yorum yapan şahıs adamlıktan falan bahsetmiş ama konuyu anlayamamış.
aynen sizin detaylandırdığınız gibi ben yukarıdan ezan vakti bilinçli yapılan gürültüden bahsettim.
Sizin cevabınızı sert bulup tepki göstermiş sadece ikinizde inançlısınız anladığım kadarıyla hadi benim gibi inançsız ile kavga etseniz anlayacağım da sizin birlik olmanız lazım.

Duvarlar ince galiba okuma bile duyuluyorsa belki tepki olarak yapıyordur, benim üst katım çocuk odası son 2 yıldır ilk defa ara katta oturuyorum hep en üstteydim hiç üst komşum olmamıştı ne çektiğimi bir ben bilirim. 3 tane çocuk vakitli vakitsiz zıplıyor, nöbetleşe uyuyup uyanıp top oynuyorlar, annesi arada bir geberin kurtulayım diye beddua ediyor yani çok enteresan şeyler yaşıyorum. Bu arada ne ezandan ne Kuran okunmasından rahatsız olmam, bilakis her Müslümanın anlayarak kendi dilinde Kuran okumasını tavsiye ederim. Ne yazdığını bilmeden neye inandığını, neden inandığını, ne yapacağını bilmemek zaten garip olan. Ayrıca bildiğim kadarıyla bu rahatsız eden komşuları bir yere bildirebiliyordunuz bende üstteki çocuklar tepinince araştırmıştım Tck 183 idi madde bir bakın isterseniz en azından daha dikkatli olur uyarı niyetine.