hocam en iyisi online upsler ama onlar pahalı bu tarz upsler işimi görüyor powerfull 2000va aldım o sessiz çalışıyor ama sürekli fan açıyor ondan memnun kalmadım iade oluşturdum ayrıca satıcı tavri iyi niyetli mi sizce? iadeyi kabul etmemeye bahane arıyor yazışmaları dikkatli inceleyin ilk başta diyor kutuyu açabilirsiniz kontrol edebilirsiniz sonra ben bu durumdan bahsedince dediğiniz arıza kontrol edilip değişim sağlanır diyor
İnanın yazdıklarınızın tamamını zaten okumuştum , tekrar okudum , . Öncelikle teknik bir noktayı netleştirelim: Benim bahsettiğim
Tam Sinüs yapısı zaten
Online UPS sistemlerinin temel karakteristiğidir.
Evet, maliyetlidir ancak verimlilik ve koruma konusunda kıyas kabul etmez.
Aradaki hayati fark şudur:
Online UPS (Tam Sinüs) Şebeke voltajını sürekli temizler. Elektrik dalgalı gelse bile çıkış her zaman stabil ve invertör üzerinden gelir. Şebeke kesintisini cihazlarınız asla hissetmez; geçiş süresi 0 milisaniyedir.
Line-Interactive UPS Şebekeden ne gelirse onu verir. Kesinti anında bataryaya geçişte milisaniyelik bir gecikme yaşanır ki bu, hassas elektronik cihazlar için risk demektir.
Satıcı konusuna gelecek olursak; haklılık payınız yüksek , ama unutmayın oda işini yapmaya çalışıyor , %99 haklısınız, ancak burada sizin de bir strateji hatanız var:
Kutusu yıpranmış bir ürünü gördüğünüz an, hiç çalıştırmadan 'hasarlı paket' tutanağıyla iade etmeliydiniz.
Eğer o kutuyu açtığınızda cihaz sessiz çalışsaydı , kullansaydınız ve iki hafta sonra bu fan sesi başlasaydı, yine o yıpranmış kutu yüzünden kendinizi suçlayacaktınız.
Umarım iade süreciniz daha fazla uzamadan sonuçlanır,
iyi günler diliyorum .