Gelin birlikte inceleyelim durumu.
Açtığınız konu bu. Burada ben bir soru göremiyorum. İşini ücretsiz yaptırmak isteyen birinin mesajını görüyorum. "Arkadaşlar temayı yükledim. Sidebar'a eklediğim bileşenler çıkmıyor. Bunu nasıl yapabilirim" derseniz, bu bir sorudur ve kimse sizden ücret talep etmez.
Size karşı yazılan mesajlar gayet medeni ve mesafeli. Fakat sizin yazdıklarınız, oldukça kaba ve anlayışsız. Herkes sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değil. Demişsiniz ki, ben Xenforo uzmanıyım, Xfenforo forumlarında herkese yardım ediyorum. Peki neden R10'da Xenforo kategorisinde tek bir mesajınız yok? Kimseye yardımcı olmadan, size ücretsiz yardım edilmesini bekliyorsunuz. Böyle bir dünya yok. Sizi birkaç gün dinlendiriyorum. Geldiğinizde ne kadar paylaşımcı olduğunuzu görmek için de sabırsızlanıyorum.
Açtığı konu sahiden ücretli yardım almak ile eş değermiş, kullanıcıların bir konuyu açmadan evvel bir kaç kere göz den geçirmelerini hep bu yüzden tembihliyorum, aynı durum şahsım için de geçerli ve mümkün olan en mantıklı şekiller de analizler yapıp eğer açacaksam bir konuyu açmaya çalışıyorum, bunların her biri (
Açarsam ya sonra?) sorgulamamaktan kaynaklı zannımca.
Kendisi bir kaç kere okusa ne yazdığını anlar gibime geliyor. Ama.....