ben r10'u sadece bir pazar yeri değil, bir forum kültürü olarak gördüğüm için de bu sitemim. gerçi forum kültürünü herkes benimseyemez 8 sene önce girdiğin bu piyasada ekmeğimi niye paylaşayım diyen adama kızmışsın ama bugün bana yardım etmek yerine direkt ücret konuşanlarla aynı saftasın. Hevesle yeni bi site açmışım ben burda hayırlı olsun diyip 2 dk lik yardım etmek yerine bu kadar kasıp o dönemin durumuna göre konuşman olmadı reis bende xenforo uzmanıyım xenforo forumlarında yardım isteyen herkese girip 30 dakka da olsa 1saatte olsa yardım ediyorum sırf o sorunu çözmek için yeri geliyor benden daha iyi bilenler de bana yardım ediyor birbirimize yardım etmeyeceksek neden varki bu Forumdaki kategoriler veya dürüstçe yardım isteyen birine gidip işi ticarete bindirmeye gerek var mı amacı zaten buysa o kişinin bu konuda işi olmaz ticari konulara yazar ilgi alanlarına yazar yinede uzun uzun yazmıssın hocam eywallah sağolasın.
Daha 1 saat kadar önce fikir alışverişi konuma "25 yıllık tecrübenin ardından hala R10 nun off-topic kısmında dünyayı sallayalım romantizmine bağlamanız gerçekten ilginç. " yazan birinden bunları duymak iki yüzlülükten başka bir şey değil. Sizinle burada uzun uzun tartışmayacağım, muhtemelen yazdığınız cevabı dahi okuyacak vakti ayırmaya değerli bulmayacağım. Fakat başkalarının fikirlerine saygı duymayıp aşağılamaya çalışan insanların "saf iyi" gibi görünmeye çalışmak için kılıktan kılığa girmesi mide bulandırıcı.
iyi forumlar.