BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 değil 18, uzun zamandır ticaret yapmıyorum kim ne talep ediyor beni hiç ilgilendirmiyor da benim kimlerle aynı safta olduğuma sen mi karar veriyorsun? Sana mı düştü benim safımı belirlemek? İnsan gibi insanların "2 dakikalık basit iş" şeklinde emeklerini küçümseme dedim, anlamamışsan cevap verme gül geç, anlamış gibi bana saf belirleyip kalıba sokma girişiminde bulunma. Senin ne uzmanı olduğunla da ilgilenmiyorum, kime yardım edip etmemenle de ilgilenmiyorum, yardım ediyorsan senin inisiyatifindir ben yardım ediyorum sizde yardım edeceksiniz diyemezsin kimseye.
Ben zaten ben yardım ediyorum sizde yardım edin demedim istersen 30 yıllık tecrubeye sahip ol sen bu kafayla hiçbirşeyi başaramazsın ön yargılı bir insansın daha dediğimi bile anlamıyorsun bu açtığım konu belli bir konuda yardım almam için açılan bir konuydu birader gelip burda hayat felsefeni anlatıyorsun banane senin hayat felsefender gereksiz muhabbetlerinden kardeşim yardım konusu actık burda, gelip ticaretle ilgili felsefeni veya akıl hocalığı yapmanı istemedik ticaret yapcaksan git diğer konulara bak iyi forumlar.