aslında basit zor birşey değil fakat çok karmaşık ve beyin yoruyor keşke onceden wordpres ögrenseymısım diyorum ama bunun yerine gidip zamanında xenforo öğrenmişim. Harbi beyin yakıyor ya bu wordpres umarım yardımcı olacak biri çıkar
5 dakikalık bir iş ama hocam sadece bağlanması vs bir akşamımız gidiyor. youtube da var aslında aradığın her şey. başkasını sitene sokma bence kimin ne yağacağı hiç belli olmuyor.
ücretli destek olmak isteyen Bir çok arkadaşın geçimi bu yolla sağlanıyor onları da hoş görmek lazım. herkes ekmek peşinde.
herkese şunu da yazayım.iyilik her zaman bir şekilde geri döner sizi bulur. bunu defalarca gözlemledim. mesela 4-5 sene önce bir arkadaşa ücretsiz ufak bir yardımda bulundum. o sayede arkadaş olduk. bana defalarca yardımcı oldu maddi manevi. ve hayatımı değiştirdi . Allah ondan razı olsun. ve o da yaptığı iyiliğin karşılığını elbet görecek ben buna inanıyorum. sürekli her aklıma geldiğinde markette alışveriş yaparken lokantada yemek yerken vs dua ediyorum.
ekleme: tema düzenlemeyi pek bilmiyorum ama tam olarak ne yapmak istediğini sorarsan yardımcı olurum yarın gün içinde. tema işleri hariç wordpress konusunda uzmanım. temayı da yaparım yapay zekaya sora sora ama uzun sürer.