Merhaba satın almak istediğimiz bot şu şekildedir.
name txt den İsim Çekerek bizim istediğimiz isimle facebook hesabı üretecek
Hesapların dili ingilizce olacak
Doğum tarihleri 18 yaş ve üzeri olacak
Şifreler random olacak
Üreitimler mail apileri ile yapılacaktır genelde bu sektörde hotmail kullanıyorlar / Ben kod veren sitenin apisini programa bağlayacağım program otomatik olarak kodları kendisi çekecek
Lütfen bu seçenek çok önemli aynı istekleri intagram iöinde istedik bize ISP proxy alacaksınız 300 hesap üretmek için 300 Gmailassword satın alacaksınız dedi yazılımcının bir tanesi piyasada 10-15 TL ye satılan instagram hesaplarının bize çıkardığı maliyet 100 TL idi benim programım bu şekilde çalışır gibisinden verdiğimiz iş beklediğimiz zaman boşuna gitti
9 günlük anlaşma yapıldı 30 günde program alamadık sizin anlayacağınız ağzımız yandı.
Hesaplara banner kısmından kapak fotoğrafı eklemesi
profil klasöründen profil resmi ekleyecek profil resmi eklerken açıklama txt de yazan metni profil resmi açıklamasına yazacak
bio txt de bulunan biyografiyi çekecek bio yazacak
hakkında kısmını iş okul memleket yaşadığı şehir kısımlarını dolduracak
Web site ekleme kısmını dolduracak
Diğer Adlar kısmını dolduracak profilde göster işaretleyecek diğer Adlarıda txt den çekecek
arkasından profesyonel hesaba geçiş yapacak takip takipci sayıları açık olacak
En son profil resmini iğneleme yapacak
sonra ürettiği hesabı kayıt edecek
en son 4-5 ay önce aktif çalışan hesap üretim botumuz vardı aynı anda 5 tarayıcı çalıştırıyor mobil türünde çalışıp api bağlantılı bir programdı fakat şuan çalışıp çalışmadığı konusunda fikrim yok isteyen arkadaşa onuda verebilirim onu da fixleyebilir bizim için sorun yok
Bizim isteklerimiz açık ve nettir. Botun seri üretim yapması gerekiyor Teslim alma süremiz max 10 gündür.
Lütfen isteklerimizi tek tek okuyun sadece yapabilecek kişiler yazar ve teklif ederse sevinirim sonra şikayet açmak icin uğraşmayalım rica ediyorum