İşinin hallolmasına sevindim, 18 sene önce web işlerine ilk girdiğimde boza boza yapmasını öğrenmiştim. Hiç unutmuyorum 2009 senesindeydi şimdiki gibi her şey otomatikleşmemişti bilen sayısı azdı. Çok iyi bilen birine bir konuda soru sordum, aldığım cevap beni kendime getirmişti. "Ne diye öğretip ekmeğimi seninle paylaşayım?" bu söz aklımdan hiç çıkmadı. Ayrıca 2 dk lık iş, basit bir iş diye küçümsemişsin, küçümseme. Kuaföre gittim saçımı 3 numaraya vurdum, dandik semtte dandik bir dükkan ve 400 TL sadece saç için verdim çıktım. Komple 3 numaraya vurması 5 dakika aldı, yıllarca bu ustalık için çalışmış yetiştirmiş kendisini, 5 dk alt tarafı basit bir iş senden olsun ne var yani de bakalım. Taksiye bin, 3 dakikalık yol ne var yani basit bir yer de bedava git, yapabilir misin? O yüzden kimsenin emeğini küçümsemeni tavsiye etmem, grafik tasarımcılar bunu yıllardır söylüyor alt tarafı basit bir grafik diyorlar ama o basit işlemi öğrenmek için 4 sene okulunu okumuş ondan bahseden yok. Her emek değerlidir, anydesk ile yapıldıysa izleyip öğrenmişsindir ileride zorlanmazsın sende başkalarına yardımcı olursun o zaman.