Senin düşüncelerinin tam aksini düşünüyorum, Forumdaki en sorunsuz ve en liyakatli kategori seo, Hizmet alan kişiler için 2 temel sorun var, seo da off page çalışmalar diye nitelendirilen çalışmalardan sadece 1 tanesi olan backlink paketi satışlarını seo çalışmasının bütünü olarak nitelendiriyorsunuz, seo yaptım diyorsunuz, hata 1 bu, diğer hata ise kendi kazanımınızın düşmanısınız, seo desteği aldığınızda bir rahatlama geliyor size salıyorsunuz evdeki yastık yüzünüzü bile ücret ödediğiniz kişi değiştirsin istiyorsunuz, ne günelleme, ne içerik girişi hak getire. Ben seo uzmanı sayılmam ama başarısızda değilim, Forumda çok kişiden ya destek aldım ya gözlemledim, forum seo katagorisinde hizmet veren herkes ortalamanın üstünde.
Tüm yazılarıda okudum, seo ya kolay diyen var, seoyu 1 aylık sanan var, maliyeti ne gibi küçümser bakan var, zaman paradır arkadaşlar, sizin dijital dükkanınızdan siz süreklilik halinde gelir veya menfaat sağlayın diye birisi 6 aylık 8 aylık süreçte göz parlatıyor, bilgisini içeriğe ve teknik desteğe dönüştürüyor, ritmik ödemeler ve tüksek dediğiniz rakamlar haktır.
sonuç olarak yazdığın yazıyı talihsiz açıklamalar olarak görüyorum kardeşim