Teselli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pardon kardesim esimize hediye aldik diye niye ******** oluyoruz? Asil haysiyetsizlik ahlaksizlik senin yaptigindir!!
Mesajın altındaki videoya baksaydınız, bu sert sözlerin Ahmet Çakar’a ait olduğunu anlardınız. üslubu sert olsa da tespiti yerinde. Sevgililer gününün kapitalist baronların insanları söğüşlemek için uydurduğu bir gün olduğu fikrine ben de katılıyorum.
Hediye alacaksam bunun için 14 Şubat’ı beklememe gerek yok. hediyenin asıl özünü kavramak lazım bir mecburiyet gibi değil, sevgilime duyduğum bağlılığın nişanesi olarak almam lazım. Sırf takvimler öyle söylüyor diye herkesle aynı anda, rutin bir görev gibi hediye almayı mantıksız buluyorum. Ben sevgilime hediye alacaksam bunu birilerinin belirledği bir gün içindeğil ona duyduğum aşkın farkında olarak tamamen kendi hür irademle yaparım.
Bu yüzden '14 Şubat yaklaşıyor acaba ne almalıyım' diye yapay bir telaşa düşmek bana hem çok manidar hem de içi boş bir sıradanlık gibi geliyor. İnsnların bu rutin safsatalara uyup uymaması beni hiç alakadar etmez bu benim şahsi görüşümdür. sırf bugün diye bir çiçeği normal değerinin katbekat üstünde bir fiyata almayı reddetmemi yadırgar mısınız? Zira aşkın kıymeti kapitalizmin belirlediği etiketlerle ölçülemeyecek kadar yücedir. Saygılar.