Omurcn53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@alastyr; ile daha bir kaç gün önce görüşmemize rağmen, adresimi istemeleri beni çok mutlu etmişti. Gelen hediyeler sizler için küçük görünebilir ama benim için manevi anlamı daha büyük. bir firmanın zahmet edip, masraf edip (Müşterisi bile olmadığım halde) bunları yollaması insanı mutlu ediyor.
Tamamen günlük hayatımda aktif olarak kullandığım ürünlerdi, kendilerine tekrardan buradan da teşekkür etmek istiyorum.
Benim için özel hazırladığınız fiyat teklifini de listeye ekledim, en yakın zaman da çalışmak dileğiyle

Değerli yorumunuz bizi gerçekten çok mutlu etti. Küçük bir jestle dahi olsa yüzünüzde bir tebessüm oluşturabildiysek ne mutlu bize. Teklifimizi değerlendirmenizden memnuniyet duyduk. En kısa zamanda birlikte çalışmayı biz de diliyoruz. Her zaman yanınızdayız.

CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel yaklaşım olmuş, iyi firma zaten adres sorarlarsa gönderirim.
Güzel düşünceniz için teşekkür ederiz Hediyelerimiz belirli dönemlerde yaptığımız seçimler doğrultusunda gönderilmektedir. İlerleyen süreçte yeniden sürprizlerimiz olabilir, takipte kalmanızı tavsiye ederiz.
kpsshaberlerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@alastyr; müşterisi olmayana veriyorsa hemen vereyim adresimi 😃
Hediyelerimiz belirli dönemlerde yaptığımız seçimler doğrultusunda gönderilmektedir. İlerleyen süreçte yeniden sürprizlerimiz olabilir, takipte kalmanızı tavsiye ederiz. Elbette önceliğimiz müşterilerimiz
KUZEYLONDON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şirket kiminse baya sağlam çalışıyor gelen geçen teşekkür ediyor bende teşekkür edeyim bari @alastyr;
Hediyelerimiz belirli dönemlerde yaptığımız seçimler doğrultusunda gönderilmektedir. İlerleyen süreçte yeniden sürprizlerimiz olabilir, takipte kalmanızı tavsiye ederiz.
DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel hediyeler keşke benimde web sitem olsa bana gönderseler
Hemen bir web sitesi için bizimle çalışmaya başlayabilirsiniz. Üstelik sevgililer gününe özel bir kampanyamız var https://www.r10.net/ozel-kampanya-ha...-128640-a.html şöyle link bırakmış olayım
CasperTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde hediyelerim geldi, @alastyr; teşekkür konusu açacağım gün içinde, Özellikle powerbank için çok teşekkür ederimm
Çok sevindik, güzel günlerde kullanın Powerbank özellikle işinize yarasın istemiştik, beğenmenize ayrıca mutlu olduk. Paylaşımınızı heyecanla bekliyoruz, her zaman yanınızdayız!
fkbs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstat bende kupa alayım varsa 😁
Hediyelerimiz belirli dönemlerde yaptığımız seçimler doğrultusunda gönderilmektedir. İlerleyen süreçte yeniden sürprizlerimiz olabilir, takipte kalmanızı tavsiye ederiz.
Erk4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizde adres birakabiliriz