Çok sayıda teklif geldi, değerlendirme yaptıktan sonra dönüş yapacağım ilginiz için teşekkürler.

Kuaför salonu için web tabanlı randevu takibi + müşteri + işlem takibi + ödeme takibi gibi özellikleri olan panel.

Front-end'in bir kısmı hazır kalan sayfalar ona uygun düzenlenebilir. Bootstrap ve özel css'ler mevcut.

Kapalı sistem admin paneli tarzında.
Yönetici ve Personel olmak üzere iki kullanıcı rolü mevcut.
Düz PHP - PDO kullanılabilir.

Detaylı brief sayfa sayfa ne işlevlerin olduğunu paylaşacağız. Temelde personelin giriş yaptığı bir randevu sistemidir.
Fiyat - Süre Tekliflerinizi bekliyorum. Ben tamamlayamayacağım için birini arıyorum.
  • Müşteri tanımı: Telefon numarası zorunlu ve benzersiz. (Randevu ve işlemler telefon üzerinden müşteriyle ilişkilenecek.)
  • Parçalı ödeme desteklenir: Tek işlem/randevu için birden fazla ödeme girişi olabilir.
  • UI bozulmayacak: PHP entegrasyonu, mevcut HTML/CSS/JS yapısını ve görünümü koruyarak yapılacak

Yaklaşık 10-12 sayfalık bir iş. (bazı sayfalarda basit işlevler var login-hizmet ekle çıkar gibi.) Teferruatlı olan 4-5 sayfa var maks.
    Veritabanı hazır sayılır (%90) belki ufak eklemeler gerekebilir tablo yapılarında.
    NetGSM (SMS) entegrasyonu ve SMTP Mail Enmtegrasyonu olacak.
    Cron-job ile müşteri doğum günlerinde mesaj gidecek. ve özel mesaj gönderilebilecek.