Takip edilebilir fakat mixing servis sağlayıcısını gösterir oklar diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin hocam tüm arkadaşlarım ff.io dan bahsediyor ama hiç işlem yapmadım kyc isteme olayı varmış arada. Ve o sırada eğer müşterinin parası kycdir maildir bekleme sürecine takılırsa direkt kötü bir damga yeriz hoş bir şey olmaz o yüzden. Monero kullanılabilir düzeyde değil ki resmen ulaşmak için kırk takla atman gerekiyor walletine de coinine de böyle kısa işlemler arıyoruz işte
Saçma hocam bide kycnin yanında bekleme süresi var bir kaç hafta gibi müşteri gelir ithamlarda bulunursa gelde çık işin içinden.
Müşteriden ödemeyi soğuk cüzdana alırsanız kyc ile uğraşmadan ödeme sizin elinize uğraşır ff.io güvenilir bir site ancak para birimi önemli usdt to trx yada benzerini yaptığınızda pek bir espirisi kalmıyor onu anlatmak istedim eğer amaç güvenilir anonim bir şekilde parayı çekmek ise soğuk cüzdana alınan usdt tutarını moneroya çevirip monero olarak çekmeniz sonra usdt çevirerek kişisel cüzdanınıza göndermeniz gerekiyor.