ÖNCELİKLE HERKESE HAYIRLI İŞLER, BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM.- Site adresi: Sadece Ciddi, Uygun Gördüğüm Alıcılara Bilgi Verilecektir. PM.
- Site satış fiyatı:
900.000TL 850.000₺ - Sitenin aylık getirisi: Ekran resimlerini iletiyorum.Ortalama 100 - 150K arası. (REKLAMSIZ) -SON AY 200 BİN KAZANÇ
- Sitenin açılış tarihi: 2 YIL ÖNCE (2024)
- DA / PA Değerleri: 18/21
- Kategori / sitenin içeriği: Sosyal medya hizmetleri
- Günlük hit sayısı: 100 - 150
- Ziyaretçi kaynağı: %100 organik Google aramalar
- Domainin yaşı: 2
- Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Evet, site tüm içeriği birlikte satılık. Müşteri veritabanı ve tüm sistemler tarafınıza devredilecektir.
- Hosting dahil mi?: SUNUCU VAR. Dilerseniz kendi sunucunuza veya hostinginize taşıyabilirsiniz.
- Banlı olduğu sponsor var mı?: HAYIR
- Banlı olduğu arama motoru var mı?: HAYIR
- Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: EVET
- Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz kullanım
- Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?:
- Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: HAYIR
Sitenin son 6 aylık gelirlerini iletiyorum. Site her geçen gün daha fazla ciro yapmaya başladı. Çünkü alanında lider bir site. Kar oranı net %200-%400 arası. Bunu siz belirleyebilirsiniz. Eğer bu işi kendiniz aracılar olmadan yapabilirseniz kar tamamen size kalıyor. Gerekli bilgiler ciddi alıcılara verilecektir.
- Siteyi devretme sebebim farklı projelere yönelmek. Sektörü bilen birinin alması daha iyi olur kendi açısından. Site elit müşterilere hizmet vermektedir.
- Bu sektörü tamamen bırakacağım. Bu yüzden alıcıya gerekli tüm bilgiler verilecektir. Satışı yaptım ve bitti diye bir işlem yok. Takıldığı yerde yardımcı olacağımın sözünü verebilirim.
- Sitenin SEO altyapısı çok iyi. İç SEO ve dış SEO alanında gerekli çalışmalar yapıldı. Bu yüzden lider konumda. İllegal SEO işlemleri vs kesinlikle yapılmamıştır.
- SADECE CİDDİ ALICILARIN İLETİŞİME GEÇMESİNİ RİCA EDİYORUM.
- FİYATI UYGUN YAZDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM. DÜZENLİ ÇALIŞILIRSA YAKLAŞIK 6-7 AYDA KENDİNİ GARANTİ EDECEK BİR RAKAM YAZDIM.
SON 6 AYLIK KAZANÇLAR VE DETAYLAR.
AĞUSTOS AYI KAZANÇ: EYLÜL AYI KAZANÇ: EKİM AYI KAZANÇ KASIM AYINDA ASKERDEYDİM O YÜZDEN İLGİLENEMEDİM. ARALIK AYI KAZANÇ TABLOSU: OCAK AYI KAZANÇ TABLOSU: GÜNCEL 09.02.2026 İTİBARİYLE BU AY Kİ KAZANÇ:
Site global sanırım. Pm alabilir miyim ?