eysocialmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ÖNCELİKLE HERKESE HAYIRLI İŞLER, BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM.
  • Site adresi: Sadece Ciddi, Uygun Gördüğüm Alıcılara Bilgi Verilecektir. PM.
  • Site satış fiyatı: 900.000TL 850.000₺
  • Sitenin aylık getirisi: Ekran resimlerini iletiyorum.Ortalama 100 - 150K arası. (REKLAMSIZ) -SON AY 200 BİN KAZANÇ
  • Sitenin açılış tarihi: 2 YIL ÖNCE (2024)
  • DA / PA Değerleri: 18/21
  • Kategori / sitenin içeriği: Sosyal medya hizmetleri
  • Günlük hit sayısı: 100 - 150
  • Ziyaretçi kaynağı: %100 organik Google aramalar
  • Domainin yaşı: 2
  • Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Evet, site tüm içeriği birlikte satılık. Müşteri veritabanı ve tüm sistemler tarafınıza devredilecektir.
  • Hosting dahil mi?: SUNUCU VAR. Dilerseniz kendi sunucunuza veya hostinginize taşıyabilirsiniz.
  • Banlı olduğu sponsor var mı?: HAYIR
  • Banlı olduğu arama motoru var mı?: HAYIR
  • Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: EVET
  • Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz kullanım
  • Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?:
  • Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: HAYIR
Sitenin son 6 aylık gelirlerini iletiyorum. Site her geçen gün daha fazla ciro yapmaya başladı. Çünkü alanında lider bir site. Kar oranı net %200-%400 arası. Bunu siz belirleyebilirsiniz. Eğer bu işi kendiniz aracılar olmadan yapabilirseniz kar tamamen size kalıyor. Gerekli bilgiler ciddi alıcılara verilecektir.
  • Siteyi devretme sebebim farklı projelere yönelmek. Sektörü bilen birinin alması daha iyi olur kendi açısından. Site elit müşterilere hizmet vermektedir.
  • Bu sektörü tamamen bırakacağım. Bu yüzden alıcıya gerekli tüm bilgiler verilecektir. Satışı yaptım ve bitti diye bir işlem yok. Takıldığı yerde yardımcı olacağımın sözünü verebilirim.
  • Sitenin SEO altyapısı çok iyi. İç SEO ve dış SEO alanında gerekli çalışmalar yapıldı. Bu yüzden lider konumda. İllegal SEO işlemleri vs kesinlikle yapılmamıştır.
  • SADECE CİDDİ ALICILARIN İLETİŞİME GEÇMESİNİ RİCA EDİYORUM.
  • FİYATI UYGUN YAZDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM. DÜZENLİ ÇALIŞILIRSA YAKLAŞIK 6-7 AYDA KENDİNİ GARANTİ EDECEK BİR RAKAM YAZDIM.
SON 6 AYLIK KAZANÇLAR VE DETAYLAR.

AĞUSTOS AYI KAZANÇ:

EYLÜL AYI KAZANÇ:

EKİM AYI KAZANÇ

KASIM AYINDA ASKERDEYDİM O YÜZDEN İLGİLENEMEDİM.

ARALIK AYI KAZANÇ TABLOSU:

OCAK AYI KAZANÇ TABLOSU:

GÜNCEL 09.02.2026 İTİBARİYLE BU AY Kİ KAZANÇ:

Site global sanırım. Pm alabilir miyim ?