fratkuru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konunun ai influencer açısından bir çok arkadaşa ilham vereceğine eminim. Açıkçası gelen yorumların mesajların hepsini inceledim tam anlamıyla bir sonuç almanın zor olduğunu fark ettim.

Bu konudaki olay tutarlı karakterle oluşturulan ve olabildiğince gerçeğe yakın ortamlarda içerik üretebilecek bir şey ortaya koymak. Bu bir nevi prompt mühendisliğine giriyor zaten. Bugün @ATLASx; arkadaşın paylaştığı konusunu inceledim kendisiyle iletişime de geçtim tüm gerekli detayları sordum ve cevapladı. Sonuç olarak söz konusu arkadaşın eğitimi gerçekten faydalı gözüküyor. Kendi tavsiyesine göre de, gerçekten bir influencer oluştuğu zaman ve etkileşim aldığında isteyenler sonra nsfw içeriklere geçilebilir yönünde. İleriki seviye ai modelleri için de destek vereceğini söylüyor. Bu bana mantıklı ve faydalı geldi açıkçası.

Kendim şahsen alacağım ve deneyeceğim. İlgili olan merak eden arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Gerçekten bir şeye para verirken 40 kere düşünen bir insanım. Böyle bir konuda da gördüğüm kadarıyla forumda bu işi yapabilen kimse çıkmadı bazı tavsiye yöntemler haricinde. O yüzden @ATLASx; arkadaşın yorumunu değerli görüp hem kendim hem sizin için araştırdım inceledim. Umarım faydasını görürsünüz.

Kendisinden rica ile yorumdan gelen arkadaşlar için 500 TL indirim de aldım. Değerlendirmek isteyen arkadaşlar için umarım bir çıkış kapısı olur.

Konuya gösterdiğiniz ilgi alaka için çok teşekkür ederim 🙏🏻

Konuyla ilgili @ATLASx; konusu ; klasik e-Book eğitim ile alakası yok 😁

https://www.r10.net/e-book-egitim/46...0128181-a.html
karakterin sahibi atlas mıymış yani🤨