Takipteyim
bunu bulursam sana pm atayım
nano banana pro + kling ai
Nano Banana Pro + Kling Motion Control
Saf AI değil bu. DeepFake sistemi ile beraber kullanıyorlar büyük ihtimal.
Bilen bizi de aydınlatsın
hepsi ai hocam örnek yaptığım görsel
Kendi lorasını kullanıyor yüksek ihtimalle yüzü eğitmiş her türlü fotoğraf ve video yaptırıyor. Kling gemini vs açık resimler videolar üretemezsiniz. Kendi loranızı kullanırsanız her türlü içeriği üretebilirsiniz. civitai.com bakabilirsiniz
Formülü vereyim fazla araştırmayın , karakterde master dna kullanıyor. Videolarda ise kendi çekimini yapıp daha sonra ai karakterine dönüştürüyor siteyi hatırlayamadım bunu yapan site vardı deepfake içinde kullanılıyor çoğunlukla.
HAHAHAHAHA hocam videolarda değişik değişik hareketler yapıyor umarım erkek değildir bu şahıs
referans video üzerine oluşturulan karakteri giydirip yapıyorlar.
Yukardaki arkadaşın dediği gibi nano banana pro 4k + motion control ile kolayca yapılır
Mac ultra almış bir tane kendi yapay zekasını eğitmiş kullanıyor. bu tip bir kaç tane daha profili vardır kesinlikle
Nano banana pro ve motion control. %100
Banada atabilir misiniz hocam rica etsem
deep fake face swap kullanılıyor. bizzat canlı kamera yanınında kusursuz bir şekilde kendi yüzünüzün eğitilen yüz ile değiştiğini gördüm. face swaptan sonra yüz aynı yüz, vücut aynı vücut hatta ortam aynı ortam olduğu için üstüne giysi giydirme gibi işlemler çok kolayca hallediliyor nano banadan.
bunun için RTX 3060 üstü bir sistem lazım.
bu yazılımı satanlar vardı 400-500 dolar civarında.
yüzlerce görselde aynı ortam aynı şartları sağlamak başka türlü çok zor.
Yazılımı free aslında tüm yapay zekalar var içinde bazıları tek ücretli ama kurmak ve çalıştırmak için yüksek ekran kartı lazım . Comfyui benim dediğim
Aynı karakterin devamlılığı kolay, önemli olan normal ai politikalarını nasıl geçiyorlar.
Benim de kendi ai karakterim var.
Yüksek özellikli bilgisayar alıp kendi yapay zekamı eğitmek istiyorum. Yazılım bilgim çok az. Çözebilirmiyim mi dersiniz?
Direkt Comfyui yükle bilgisayarına
https://www.comfy.org/download linki bu. Çalıştırdıktan sonra solda şablonlar çıkıyor oradan istediğin şablonu seçip işleme başla resim , video , şarkı söyletme gibi herşey mevcut. Api olan şablonları kullanma ücretli oluyor. Ayrıca model dosyaları indirmen gerekiyor. Bunun için biraz yüksek ssd lazım.
Güzel iş yapmışlar, takip

Ben bunun eğitimini de almaya hazırım bu arada
Mac ultra alıp kendi ai modellerini yapacaksın 10-20 tane. hepsi 50k olacak en az. sonra yan gel yat

6 aydır aklımda tek sorun Mac ultra almaya para ayıramamak

ama alıp deneyeceğim
Bu konunun ai influencer açısından bir çok arkadaşa ilham vereceğine eminim. Açıkçası gelen yorumların mesajların hepsini inceledim tam anlamıyla bir sonuç almanın zor olduğunu fark ettim.
Bu konudaki olay tutarlı karakterle oluşturulan ve olabildiğince gerçeğe yakın ortamlarda içerik üretebilecek bir şey ortaya koymak. Bu bir nevi prompt mühendisliğine giriyor zaten. Bugün
@ATLASx; arkadaşın paylaştığı konusunu inceledim kendisiyle iletişime de geçtim tüm gerekli detayları sordum ve cevapladı. Sonuç olarak söz konusu arkadaşın eğitimi gerçekten faydalı gözüküyor. Kendi tavsiyesine göre de, gerçekten bir influencer oluştuğu zaman ve etkileşim aldığında isteyenler sonra nsfw içeriklere geçilebilir yönünde. İleriki seviye ai modelleri için de destek vereceğini söylüyor. Bu bana mantıklı ve faydalı geldi açıkçası.
Kendim şahsen alacağım ve deneyeceğim. İlgili olan merak eden arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Gerçekten bir şeye para verirken 40 kere düşünen bir insanım. Böyle bir konuda da gördüğüm kadarıyla forumda bu işi yapabilen kimse çıkmadı bazı tavsiye yöntemler haricinde. O yüzden
@ATLASx; arkadaşın yorumunu değerli görüp hem kendim hem sizin için araştırdım inceledim. Umarım faydasını görürsünüz.
Kendisinden rica ile yorumdan gelen arkadaşlar için 500 TL indirim de aldım. Değerlendirmek isteyen arkadaşlar için umarım bir çıkış kapısı olur.
Konuya gösterdiğiniz ilgi alaka için çok teşekkür ederim 🙏🏻
Konuyla ilgili
@ATLASx; konusu ; klasik e-Book eğitim ile alakası yok 😁
https://www.r10.net/e-book-egitim/46...0128181-a.html