Selamlar , kendimi bildim bileli sosyal medya sektörüyle uğraşıyorum. İnstagram , facebook , twitter , tikok , whatsapp platformlarında kapanan hesabı açma - çalınan hesap kurtarma - takipçi satışı - kullanıcı adı veya orjinal tik alma vb gibi aklınıza gelebilecek her işi yapabiliyordum ta ki bu zamana kadar. Son 3 aydır aysonunu bile getiremiyorum. Bu admin muhabbetleri çıktığından bari . Bilmeyenler için söyleyeyim önceden bu işlemleri kendimiz uğraşarak belirli formlar aracılığıyla yapıyorduk . Şuanda ise çoğu sosyal medya uygulamaları adminleri rüşvet alarak bu işlemleri anlık yapıyorlar. Çoğu form artık eskisi gibi çalışmıyor çalışsada zaten kimse uğraşmıyor çünkü adminler bu işlemleri anlık yapabiliyorlar. Örneğin hesabınız kapandı adminle iletişime geçiyorsunuz 800 dolardan başlayan fiyatla istediğiniz hizmeti anlık alıyorsunuz. Yani biz gibi insanlara ihtiyaç kalmadı. E sen kapalı hesapları admine ilet aradan payını al derseniz şuan yabancı kitleniz yoksa bu paraları ödeyen insanları bulmak çok zor. Daha ne kadar kötü olabilir derken hergün daha kötü şeyler yaşadım bu sektörde. Kendi adıma konuşmak gerekirse bir süre sonra artık internet aleminden emekliliğe ayrılcam gibi. Sizin düşünceleriniz nelerdir?