iNKa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Direkt Comfyui yükle bilgisayarına https://www.comfy.org/download linki bu. Çalıştırdıktan sonra solda şablonlar çıkıyor oradan istediğin şablonu seçip işleme başla resim , video , şarkı söyletme gibi herşey mevcut. Api olan şablonları kullanma ücretli oluyor. Ayrıca model dosyaları indirmen gerekiyor. Bunun için biraz yüksek ssd lazım.

Vardı bir ara kullanmıştım şuan adını tam hatırlamıyorum. Hatta istediğin bir sesin 5-10 sn lik bir kısmı olması bile yetiyordu direkt o ses ile istediğin metni okuyabiliyordu.

Ayrıca AICoverGen diye şarkı söyleme şeklinde olanı var bunun ses dosyaları var. Herhangi bir şarkıyı yükleyip bu listeden birisine söyletebiliyordunuz. Yabancıların oldukları çok fazla var pek kurcalamadım bir hevesle yükledim çok kullanmadım.

Comfyui da nsfw video var. Hem resimi istediğiniz kadar çıplak şekilde video ya dökebiliyor. Hemde sıfırdan o şekilde video üretebilir. Bildiğin fotografı deepnude video yapabiliyorsun bütün kıyafetleri filan çıkarmak mümkün wan2.2 olması lazım onun Wan2.2_Remix_NSFW_ modellerini indirmen gerekiyor.
Çok değerli bilgiler verdin. Umarım forumdaki arkadaşlar bu fırsatı değerlendirir. Teşekkür ederiz.

zdearban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nedense hesap sahibi sensin gibime geliyor
Eğer ben olsaydım böyle bir şeyi göze sokmak istemezdim 😁 kıyıda köşede takılırdım.