ELT Oto Bakım Ürünleri olarak bir kampanya başlattım. Ürünlerimizi grupta kullanan bir kaç arkadaş oldu. Şahsi olarakda düzenli olarak kendi aracımda kullanmaktayım. İnternet üzerinden videolara ulaşabilirsiniz.

Kısa süreli ve Sınırlı Stoklu bir kampanya ile geldim. ML düşürmeden , Aynı ürünü iki ayrı isim adı altında satmadan.

Stok: Son 10 Adet

Satın Alma linki

Set İçeriği:
1 adet 400 ml Motor ve jant temizleyici ( Favori ürünümdür. Jantları kirden temizlediği gibi birde parlaklık verir. Motor için ise sıktıktan sonra su vurmanız gerekir)
1 adet 400 ml Lastik ve Tampon Temizleyici ( 3 Gün parlak sonrasında mat temiz şekilde kalmasını sağlar)
1 adet Sünger ( eğimi sayesinde lastik yanağına kolay uygulama şansı verir)
1 adet 400 ml Hızlı cila ( Kış ayında çok kullandığım bir ürün. Yağmur kaydırma özelliği de olduğu için düzenli olarak kullanıyorum)
1 adet 400 ml Torpido Bakım Sütü ( Torpidoya ilk kullandığınız an parlaklık verir ve sonrasında eski haline döner. Asıl özelliği torpido üstünde düzenli kullanımda oluşturduğu katman sayesinde güneşten kaynaklı çatlamayı önler)
1 adet 100 gr Seramik Wax ( Parlamayan arabalara savaş açmış gibi. Kolay uygulama ile ışıl ışıl bir kaporta oluşturuyor)