gokhantaparli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar kişisel instagram hesabım bundan 7-8 ay önce kapandı ve itiraz etmeme rağmen açılmadı . Sonra yenı mail ve eskı telefon no uzerıme ( eskı derken guncel kullandıgım ) yenı hesap actım ve sıkıntısız bı sekılde kişisel hesabımı kullanabiliyorum . Sorunum şu , bu telefon no üzerine bir hesap açtıgım an 5 dk sonra hesap kapanıyor ve benden kimlik fotoğraf vs ısteniliyor ama sonra tamamen kapatılıyor topluluk kuralları gereği . Sayfada hiçbi işlem yapmasamda 5-10dk içinde kapanıyor . Bu sorunu nasıl çözebilirim ciddi can sıkıcı hal almaya başladı çünkü aklımda bi kaç proje var bunun için sayfa açmam lazım ama 2 gundur actıgım her sayfa 5-10dk ıcınde kapanıyor ve güzelim kullanıcı adları da araya gidiyor . Yeni bir hat mı almam lazım , telefonu mu değiştirmem lazım yoksa internetten sanırım sms ıcın telefon kiralanıyormuş öyle bir şey mi yapmam lazım ücretli yada ücretsiz lütfen bu sorundan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim , iyi akşamlar dilerim.
benimde aynısıydı kendime yedek tel aldım modemide resetledim şimdi hem hesap açmada hem satın alıp girdiğim hesapta kapanma olmuyor baktım gine ip ban bulaştı teli ve modemi resetliyorum sorun olmuyor