Selamlar değerli forum üyeleri,
Bir süredir sosyal medya büyütme konusunda araştırmalar yapıyorum ve şunu net olarak görüyorum: Spotifydan Twittera, Instagramdan TikToka kadar hemen her platformda karşımıza çıkan içeriklerin arkasında ciddi bir bot, panel ve strateji altyapısı var. Bunu artık tartışacak bir şey olarak görmüyorum, bunlar kesinlikle var ve aktif olarak kullanılıyor.
Ben de kendi tarafımda bazı denemeler yaptım. Bilinen SMM panellerinden bir tweet yanıtına like ve izlenme attırdım. Sonuç? Tweet direkt Olası spam kategorisine düştü. Başka bir hesaptan baktığımda yanıt spam klasöründe görünüyordu.
Şimdi kafamı kurcalayan kısım şu: Bizzleyonda ve benzeri yerlerde bu panellerin hepsini bulabiliyorsunuz. Herkes aynı araçlara erişebiliyor. Ama ben denediğimde spame düşüyorsa, bunu başarılı bir şekilde kullanan insanlar bunu nasıl yapıyor?
Sorularım:
∙ Spam filtrelerine takılmadan panel kullanımının bir yöntemi var mı? (Damla damla gönderim, zamanlama vs.)
∙ Organik görünümlü büyüme için hangi stratejiler izleniyor?
∙ Kaliteli panel/servis öneriniz var mı? Ucuz bot değil, gerçek hesap bazlı çalışan sistemler arıyorum.
∙ Bu işin doğru yapılma şekli nedir? Neyi yanlış yapıyorum?
Bu konuda gerçekten deneyimli, elini taşın altına koymuş arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Danışmanlık seviyesinde bilgi paylaşacak biri varsa, karşılığını ödemeye hazırım. PM atabilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.