emirhankaraca6 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kral yatırımcı aramamın sebebide bu aslında bi kaç zorlu aşamayı hallettikten sonrası güzel bir iş modeli ve gerçekten tutacağına inandığım bir iş modeli, ihaleyi kazanan parayı kime atacak ? elektronik kategorisi için konuşuyorum ihale bitti kazanan belli diyelim ki ödeme alt yapısını kurdum diyelim başvuru aşamasında ama önce sözleşmelerin düzenlenmesi gerekiyor o yüzden önce avukat sonra ödeme altyapısı, kazandığı miktarı ödeyecek escrow sistemi deniyor buna ödedikten sonra satıcı bu ürünü kargolayacak kargo takipi vesaire herşey şeffaf olacak sahibinindenin param güvende hesabı ama komisyon oranlarını masraflar çoğalmazsa düşük tutmaya çalışacağım hatta masrafa göre duruma göre başlangıçta komisyon almamayı düşünüyorum kitle çekmek amacıyla sadece kargo giderleri vesaire onlardan mecburi eklemeler yapılır tabikide, öne çıkan vitrin ihalelerden para kazanılacak onun haricinde reklamlardan para kazanılır o sitede girdiğinde çok uygun yerler var reklam için küçük rahatsız etmeyecek düzeyde reklamlar eklenebilir. gerçekten ürünü yolladığını anlamak çok basit para ödeme alt yapısında iken alıcı ürünün geldiğini gelmediğini onaylayacak red edecek bunun için sağlam bir ekip gerekiyor şuanda tek başımayım ama illaki buluruz birilerini ? halledilebilir birşey zor değil.

Bddk ödeme kuruluşu lisansı alman lazım bahsettiğin iş için ama onlarda komisyon ve belirli masraflar var para aklama için şirket yapısı kurulması lazım ben diyeyim 10 sen de 15 milyon rahat gider bu alt yapıda bir şirket kurmak için.

Bu yatırılan para ne kadar sürede amorti eder (diğer masrafları hariç) hesabını ona göre yaparsın