Merhaba,
OpenClaw kullanmak ve kurulum ile uğramak istemeyenler için tüm işlemleri tamamlayıp size teslim ediyorum.
Chrome (chromium) tarayıcı erişimi olacak ve size özel sunucuda çalışacak.
Fiyatlandırma İlk ay (28 gün) fiyatı:
₺400 Devam eden aylar (28 gün) için fiyat:
₺200
Aylık aboneliktir ilk ay için kendi hizmetimden ₺110 kredi sağlıyorum bu sayede direk olarak kullanabiliyorsunuz.
Kendi API'niz varsa ilk ay 350 TL ancak AI API'ye ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Ne Alacaksınız Telegram veya
Discord üzerinen iletişime kurulacak. Sorularınız vs. varsa R10 üzerinden iletişime geçebilirsiniz ancak devamında iletişimin sürekliliği için Telegram veya Discord üzerinden devam edeceğiz.
Sunucu - 5 GB Ram
- 3 Çekirdek CPU
- 45 GB SSD
- 1 Gbit internet erişimi
Hizmet - OpenClaw kurulumu
- Chrome (Chromium) tarayıcı erişimi
- Telegram botu kurulumu
- AI API kurulumu
- Sonraki işlemlerde iletişimin devamlılığı
Nasıl Başlayacaksınız
Öncelikle,
Telegram (
Discord) üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Kurulum işlemi tamamlandığında OpenClaw yönetim paneline ve tarayıcıya erişim sağlayacağınız bağlantıyı paylaşacağım. Kurulum ortalama
30 dakika sürmektedir herhangi bir sorun olursa (işim vardır - bilgisayardan uzaktaysam) sizi zaten bilgilendiririm. Aynı gün içinde size dönüş yaparım.
Elimde 15 günü kalmış hazır bir sunucu var ilgilenen olursa ₺325 karşılığında teslim edebilirim. Not: Sunucuyu size vermiyorum, bu hizmetin sonunda OpenClaw ve tarayıcı erişimi teslim edilecek. Bunlarda kullanmanız için yeterli. Görseller