fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
C2C okey ama
İhaleyi kazanan parayı kimin hesabına atacak
Gerçekten parayı attığı nasıl anlaşılacak
Gerçekten ürünün yolladığı nasıl anlaşılacak
Kazanç modeli ne olacak

Bunları ben yapacağım dersen iş sıkıntıya girer avukatlık durum değil.
Direk bu yapıda bir şirket olman lazım o da epey milyon tutuyor.
kral yatırımcı aramamın sebebide bu aslında bi kaç zorlu aşamayı hallettikten sonrası güzel bir iş modeli ve gerçekten tutacağına inandığım bir iş modeli, ihaleyi kazanan parayı kime atacak ? elektronik kategorisi için konuşuyorum ihale bitti kazanan belli diyelim ki ödeme alt yapısını kurdum diyelim başvuru aşamasında ama önce sözleşmelerin düzenlenmesi gerekiyor o yüzden önce avukat sonra ödeme altyapısı, kazandığı miktarı ödeyecek escrow sistemi deniyor buna ödedikten sonra satıcı bu ürünü kargolayacak kargo takipi vesaire herşey şeffaf olacak sahibinindenin param güvende hesabı ama komisyon oranlarını masraflar çoğalmazsa düşük tutmaya çalışacağım hatta masrafa göre duruma göre başlangıçta komisyon almamayı düşünüyorum kitle çekmek amacıyla sadece kargo giderleri vesaire onlardan mecburi eklemeler yapılır tabikide, öne çıkan vitrin ihalelerden para kazanılacak onun haricinde reklamlardan para kazanılır o sitede girdiğinde çok uygun yerler var reklam için küçük rahatsız etmeyecek düzeyde reklamlar eklenebilir. gerçekten ürünü yolladığını anlamak çok basit para ödeme alt yapısında iken alıcı ürünün geldiğini gelmediğini onaylayacak red edecek bunun için sağlam bir ekip gerekiyor şuanda tek başımayım ama illaki buluruz birilerini ? halledilebilir birşey zor değil.