Hayırlı olsun hocam. İmalat sürecini aşama aşama gösteren videolar yayınlarsanız güzel hit alırsınız. Hatta konuşma olmasın ve video başlık ve açıklamasını İngilizce yapın, böylece globalden izleyici alırsınız. Videolara sadece üretim sürecinin temposuna uygun birde fon müzik koyarsanız çok iyi olur.
Ai de bunu soyledi hocam 6 dil biliyorum. Yapabilirim ama ilk asama turkiyede tutturmak markayi.
Hayırlı olsun hocam inşallah
tesekkur ederim hocam. Daha iyileri hepinizin olsun
Merhaba,
Önermem kendine yük bindirme, kaliteye veya seri üretime odaklanmalısınız.
Ürün çıkarmak zorlu süreç bir de video edit paylaşım sürecine girerseniz ürün çıkmasını engelleyebilirsiniz.
Mesela kokulu tasarım mum satanlar çıkıyor karşıma küçük işletmemde bir gün gibi paylaşımlar yapıyorlar gayeleri etkileşim elde etmek ama benim pazarlama taktiğime göre yanlış.
Ben ürünümü fenomenlere gönderirim reels paylaştırırım etkileşimi öyle sağlarım.
Bir de ürettiğim ürünleri mü anlatacağım vaktim yok ki.
Video çekerim benide gazlar diyorsanız o gaz bir süre sonra yatak sardırır yolda bırakır.
Onun yerine ürün tanıtım videoları olabilir ama günlük tutmak yoracaktır.
hocam bu dediginiz de baska bir tez. Ancak ornegin yt da attigim video 500 bin izleniyor 1m izleniyor. Bu sefer d&r kitapsan gibi buyuk yerlere hem rahat urun satarim hem reklam karsiligi ayrica odeme alirim. Yahut reklam karsiligi urun satarim. 3 se urun bedeli 4 e satarim. Gibi.... bu da var... ?
İnstagram serisi, kitle topladıktan sonra da tiktok yayınlara ağırlık vermek daha mantıklı bence..
Tiktok ve x gibi platformlarda hic tecrubem ve sahsi hesabim bile yok hocam