androidoyuncusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürettikte alan mı oldu ?
Evet ürettik manyetik küpleri ürettik adamlar çinden getirip bizden daha ucuza trendyolda sattılar.
Eğer ki biz kazansaydık daha güzel projelerde çıkartırdık. Üretim maliyetlerini düşürürdük.
Devletten 1 gram destek alamadık destekler hep ithalatçılara gitti. Şimdi mutlu olsanız bile yarın bir politika değişikliğinden ortada kalırsınız ki o gün çok geç olacak.
Ve ben kendim hariç şunu gördüm ki ülkede çok zeki insanlar var. Ama önleri hep kapatılıyor. Çünkü sistem parası olana çalışıyor.

İşte şimdi onların önü açılmış oldu.
son 2-3 yılda popüler oldu bu temu hocam ondan önce ne yapıyordu bizim YERLİ VE MİLLLİ üreticiler? üşengeçliklerinden ithal edip satıyorlardı yine yani genel olarak ülkemizde üreticiyi teşvik edecek birşey yok onlarda ithal edip satmaya başladı e sonra ne oldu herşey yurtdışı e sonra bireysel alımı kapattılar e sonra üretim halen yok e sonra ithalatçılar saplamaya devam ediyor bize e sonra temu bir dur dedi şimdi bizim sıramız...

bunlara sebep olanlar lobileşmeler maalesef umarım en erken zamanda düzeliriz sayıyorum günleri...

bu arada yurtdısından 5 alıp 50 satanlara lafımız eğer yurtdısından 6-7 ye geliyorsa 10 a benim üreticim üretiyorsa gider üreticiden alırım arada absürt fark olmadıkça yerliyi desteklerim.

https://x.com/gokhansonmez/status/2009960684067426728

bunuda okuyabilirsiniz bu yasakların yerliyi nasıl bitirdiğini az çok anlatıyor