Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Uzun bir sure kendilerinden domain satin aldığım yenilediğim sunucu hosting firmasi ile alakali bir kac gun once hediyem geldi baslikli konu icerisinde hani bana yazmistim 🫣 Bugun gercekten gondermisler kendilerine güzel hediyelerinden dolayi teşekkür ederim @alastyr;

ilgili konu

https://www.r10.net/tesekkurum-var/4...post1090521778
Güzel paylaşımınız için teşekkür ederiz. “Hani bana” demenizden sonra sözümüzü tutabilmiş olmak bizi ayrıca mutlu etti. Uzun süredir devam eden güveniniz ve tercihleriniz için teşekkür eder, hediyenizi güzel günlerde kullanmanızı dileriz.

Walwe41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzelmiş keşke benimde olsa)
Güzel düşünceniz için teşekkür ederiz. Hediyelerimiz belirli dönemlerde yaptığımız seçimler doğrultusunda gönderilmektedir. İlerleyen süreçte yeniden sürprizlerimiz olabilir, takipte kalmanızı tavsiye ederiz.

MehmetSizgen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden benim de yok?
Hediyelerimiz belirli dönemlerde yaptığımız seçimler doğrultusunda gönderilmektedir. İlerleyen süreçte yeniden sürprizlerimiz olabilir, takipte kalmanızı tavsiye ederiz.

Rosteoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllardır sadece ödeme yapmak için paneline girdiğim nadir firmalardandır

Şaka maka mailden baktım, 10 yılı geçmiş..
10 yılı aşkın süredir bizimle olmanız bizim için büyük bir gurur. Güveniniz ve istikrarlı tercihiniz için teşekkür ederiz. Küçük bir teşekkür hatırası göndermek isteriz, bu nedenle adres bilgilerinizi özel mesaj yoluyla rica ettik.

hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@alastyr; hani bana
Hediyelerimiz belirli dönemlerde yaptığımız seçimler doğrultusunda gönderilmektedir. İlerleyen süreçte yeniden sürprizlerimiz olabilir, takipte kalmanızı tavsiye ederiz.

kubilay_oral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla ben de çok memnunum her fırsatta belirtiyorum. Geçen konunun birinden ulaşıp özel indirim sağladılar. Çok ilgili firma, sunucuları da roket hızında maşallah. İnşallah uzun yıllar çalışacağız.
Değerli yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Memnuniyetinizi her fırsatta dile getirmeniz ve hizmet kalitemizin sizde karşılık bulması bizim için büyük bir motivasyon. İlginiz ve güveniniz için teşekkür eder, uzun yıllar birlikte çalışmayı temenni ederiz.

ahmetkaan58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
keşke bize de gönderen olsa