R10 da genel olarak teknoloji meraklısı, asosyal yapıda yani sizin beklediğinizin tam tersi karakterde insanlar var. İş yapış biçimimiz Avrupadan farklı olabilir.. burada genel olarak sosyal zekası daha düşük, olaya daha mekanik yaklaşan bir kitle olduğunu düşünüyorum. kimseyi kırma, eleştirme anlamında söylemedim yaratılıştan gelen özelliktir.
forum üzerinden tanışıp reelde tanışma-iş yapma için öncelikle bir aşamadan geçmek gerekir. örnek olarak benim hosting firmam olsun ve sizde almak istiyorsunuz diyelim. ilk etapta sizinle yazışırım fiyatta ve şartlarda anlaşırsak telefonda görüşürüm, %99 anlaştıysak o zaman resmi işlemleri yüz yüze görüşmek için reelde görüşürüm.
daha ortada fol yok yumurta yok neyi görüşeceğiz? örnek olarak yazışmalar yaptık diyelim, ben 10 milyon TL istiyorum siz en fazla 5 milyon verebilirim dediniz bunun üzerine neyi görüşeceğiz? dediğim gibi mekanik bakış açısına göre uzlaşma ihtimali yoksa üzerine çiziği çekip yola devam ediyoruz.
Birde burası Türkiye her türlü insan var, başınızı belaya sokacak sınırsız sayıda ihtimal var.