Hocam çok boş yapıyorsunuz ya, kazandırmıyorsa bırakın kardeşim. Ayrıca fiyatlandırmaya vergileri bile eklememişsin, birkaç yorumunu da gördüm fatura kesmiyorsun sanırsam.
Önemli olan iyi pazarlama - müşteri ilişkilerini iyi tutma ve network. Kimse başlangıçta milyonlara ulaşırsın demedi. Önemli olan şey istikrar ve yasal bir şekilde yapmak!!!!
İnsanların heveslerini kırmayın teşvik edin. Yok onu yapamazsın yok bunu yapamazsın hadi la ordan. Sen yapabiliyorsan başkası yapabilyorsa adam nie yapamasın?
Önceki sene panel kuran bir tanıdığımın 4m orderı var
4m orderda totel kaç para gıder kac para kaar kalmış

dıyelım toplam 12 aylık cırosu 2 mılyon bunda toplam gıderde 1m olsa kı %50 kaar oranı bak cok mumkunde degıl %50 ıle 4m 1 senede order yapmakta smdı bu cocuk paket sıtesı acmıs olsa 2m cıroda maksımum gıderı 200 300k olcakdı olmaz bıle :d