Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizi ne taniyorum ne ediyorum olayi sahsilestirdigim yok bos bos konustugunuz icin tamamen cevap veriyorum ama artik vermeyecegim dediginiz gibi kara cahil bir insansiniz. her seferinde her verdigim cevaba yanlis yonlendiriyor diyorsunuz bildiginizi ima ediyorsunuz ama hic bir sekilde veriye ya da ona buya dayali bir cevap vermiyorsunuz. benim kimseye bir sey inandirmama ihtiyacim yok. bilgi isteyen birisi konu acti bende detaylica bilgimi paylastim bos yapmadim baska sahislari rahatsiz etmedim. sizin de varsa bilginiz buyrun hocam paylasin bende ogreneyim konu sahibi arkadaşta 5 mesajdir yanlis yonlendiriyor diyorsun adam akilli mantikli bir sey acikladigin yok akilli mantikli bir aciklama yaptin da mi ben sana duzgunce cevap mi vermedim gece gece ne iciyorsunzu ne yasiyorsunzu belli degil gercekten
"bilgi isteyen birisi konu acti bende detaylica bilgimi paylastim bos yapmadim"
Kişiye ilk cevabınız:
"herhangi bir şey yapmanıza gerek yok"

Bana söylediğiniz
"eminim yonettiginiz projelerin toplam butcesi degil $100k, $10k bile degildir."
Sonraki cevabınız
"sizi ne taniyorum ne ediyorum olayi sahsilestirdigim yok bos bos konustugunuz icin tamamen cevap veriyorum ama artik vermeyecegim dediginiz gibi kara cahil bir insansiniz."

Çelişkilerinizin farkına varın.

Verdiğim cevaplar yeterli olmalıydı ama cevap vermeye çalışıyorsunuz, anlamaya çalışmıyorsunuz.

O 100binlerce mühendisin olduğu şirketin, doğru hacklink'i çözme ihtimali çok düşük.
İş işten geçtikten sonra çözmesinin de bir anlamı yok.

Hem algoritmaları gözünüzde çok büyütüyorsunuz hem de Google'ı.

Eğer 1 siteye hacklink uygulanıyorsa ve kişi bunu farkettiyse hem Google üzerinden veya ulaşabiliyorsa yapan kişi üzerinden bu işi acil bir şekilde çözmek zorundadır.
Nasıl şekilde olacağı kişinin düşünce ve bilgisine kalmış.
Ama yok ya hiçbirşey yapmana gerek yok diyerek konunun üzerini kapatamazsınız.

Eğer kendi sitesine yapıyorsa doğru pattern'i uygulayarak başarıya ulaşabilir ancak en ufak bir hatası pahalıya mal olur. Bu konuya girmeye gerek yok.

Sonuç olarak; her ne kadar siz, çoğu zaman faydasını gördüm deseniz de yüz milyonlarca değerlemesi olan şirketlerin IT ve Marketing'inin bu durumlarda nasıl bir aksiyon aldığını ve tutuştuklarını bildiğim için insanları yanlış yönlendirmeyin.

Konu önemli ve şakaya gelmez.

Yine de karacahilliğime verin. Siz bildiğiniz yoldan devam edin. Başarılar dilerim, hayırlı akşamlar.