_taka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"kendisi spam yapmiyorsa manuel ceza almaz zaten, mantiken ceza almayacagi icin kullanmasina da gerek yok."

Google, bunu kendisinin yapıp yapmadığını nasıl anlıyor?

3-4 mesajınızın birinde belki bir durursunuz dedim ama asla durmadınız.
İnanılmaz bir özgüvenle inanılmaz yanlış cümleler kuruyorsunuz.
Hiç bir açık kapı bırakmadan insanları yanlış yönlendirdiğinizin farkına varın lütfen.

Ben size özetleyeyim; profesyonelce yapılan hacklink saldırısını Google'ın getireceği hiç bir güncelleme engelleyemez.

Penguen güncellemesi skorladığı her şeyde yanıldı. Darmadağın oldu, tüm linklemeler birbirine karıştı. Absürt linki öne çıkardı, kaliteli linki geriye attı. Uzun bir süre toparlanamadı.

"core algoritmasina dahil edildikten sonra bu tur linklerin cogu algoritma tarafindan otomatik olarak etkisizlestirilir."
Yanlış.

"ben bu tur saldirilarin zarardan cok fayda verdigine sahit oldum"
Bu sebepten olduğuna emin misiniz? Bu sebepten olduğu için bunu genele yayabilir miyiz?
Mesela herkes kendisine hacklink yapsın, nasılsa fayda verecek diyebilir miyiz?

Google bunu kendisinin yaptığını nasıl anlıyor?
üst üste beni sıkıştırmak için sorular sordunuz hepsine detaylıca cevap verdim şimdi son kez size aklı selim bir şekilde cevap vereceğim diyorsunuz ki google bunu nasıl anlıyor. ADAMLAR BU ALGORİTMALARI KEYFİ GELİŞTİRMİYOR. Sizin yönettiğiniz $5-10k bütçe ise adamlar milyar dolar bütçe yönetiyor sizce bunu anlamayacak kadar gerizekalı bir algoritmamı geliştiriyorlar yada binlerce mühendis bu şirketlerde boşuna mı çalışıyor? bir anda bir siteye milyonlarca ref page, binlerce ref domain, ref ip geldiğinde algoritma sizce ne anlıyor olabilir şu yorumunuzu yazarken kullandiginiz aklinizi birazda bunun icin kullanin sonuca varabilirsiniz.

inanılmaz bir ozguvenle yaziyorsunuz ama eminim yonettiginiz projelerin toplam butcesi degil $100k, $10k bile degildir.

penguen guncellemesinde her sey yanildi dagildi demissiniz, goruldugu gibi her guncelleme sonrasi bu tur seyler yasaniyor ve algoritmalar guncelleniyor, duzenleniyor vs. ben hata yok yada olamaz demiyorum ama 2012 yılından beri duzenli olarak gelistirilen bir algoritmaya da aptal demek akıl karı degil gercekten.

"core algoritmasina dahil edildikten sonra bu tur linklerin cogu algoritma tarafindan otomatik olarak etkisizlestirilir."
Yanlış. -> yanlış çünkü fikriniz var ama bilginiz yok açıklama yapacak bir argümanınız yok.

*doğrudur üstadım siz haklısınız inanın sizinle sidik yarıştıracak birisi değilim* buda size son cevabımdır iyi forumlar dilerim